Same jesteśta trąba, to lej kondensacyjny a nie trąba
|
|
Nie piszcie głupot bo nikt z państwowych instytucji nie ostrzegał o trąbach !!!!
To nie jest żadna trąba !!!!
|
|
Ewidentnie trąba, sam jesteś lej
|
|
Wygląda to na lej kondensacyjny. Poza tym IMGW nie ostrzegało o lejkach kondensacyjnych ani trąbach w Polsce przez ostatnie dni ani dziś. Na L u b l i n 112 była informacja, że dziś w województwie lubelskim możliwe lejki kondensacyjne, a nawet 1-2 przypadki trąb powietrznych.
|
|
1 zdjęcie trąba
|
|
Różaniec widać na fotce,więc raczej mało wiarygodna informacja od czytelnika.
|
|
Tępy naród!!!! Nie ostrzegali to nie będzię tak ?! To jest przyroda a ona jest nieobliczalna.
|
|
A co Ci różaniec przeszkadza, tępaku.
|
|
A co Ci różaniec przeszkadza, tępaku.A w czym tobie(tak,celowo prostaku)pomaga za kierownicą parafianinie? Oddaj prawo jazdy jeśli dzięki jakimś totemom uważasz że będziesz jeździł bezpiecznie. |
|
No właśnie mi nie przeszkadza ,czytaj ze zrozumieniem tego uczą w pierwszej klasie. A totem to indianie mają pajacu. Tak pomaga mi dla twojej wiadomości zwalczać taką tępote jak ty.
|
|
Powstaje zwykła chmura, nadlatuja samoloty i rozpylaja tlenki metali potęgując cały proces burzowy. W Stanach prowadzą od 30 lat modyfikacje pogody teraz u nas zaczynają. Haarp też już u nas stoi a ciemny lud się podcieca bo nie wie o co chodzi. Geoinżynieria to się nazywa.
|
|
Wpiszcie sobie w Google geoinżynieria albo haarp polska to może wam się oczy otworzą i obserwujcie niebo bo to wszystko jest sterowane przez elity.
|
|
A co Ci różaniec przeszkadza, tępaku.a dlatego katoliku co z chrześcijaństwem nie ma nic wspólnego : "Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań." |
|
Dzień bez dowalenia katolom dniem straconym.Jeszcze zatęsknicie za krzyżami jak wam meczety zaczną stawiać.
|
|
Islam to dziecko watykanu. Całe zło tego świata wywodzi się z cesarstwa rzymskiego, które nigdy nie upadło a zamirnilo się w kościół rzymsko katolicki. Wszystkie wojny sterowane są właśnie z watykanu i cały system bankowy żydowski zarządza kasa tej czarnej sekty. W Bibli w księdze objawienia kościół katolicki nazwany jest dziwka sorzadajaca się z władcami tego świata czyli dosłownie wielka nierządnica barwy purpury i szkarłatu.
|
|
Ojjj... dziwny świat... info o trąbie, leju czy jak tam zwą a uda się wplatać informacje o wierze, totemach i wpływie ruskich na pogodę. Halo? Antyszczepionkowcy jesteście?! Bo jeszcze tego tu zabrakło! To napewno przez szczepienia!
|
|
Aż trudno uwierzyć że ludzie wykształceni nie mają wiedzy na podstawowe twiaty a jedynie powtarzają takie frazesy. Ludzie wymagające trochę więcej od siebie.
|
|
Ryfka śpij dalej. Każdy powód jest dobry by uświadomić drugiego. Jak wolisz żyć w amoku twoja sprawa są ludzie którzy potrzebują prawdy. Wpisz w Google wielka nierządnica kościół katolicki są filmy prawdy już nie da się ukryć.
|
|
A co Ci różaniec przeszkadza, tępaku.krzyż jeszcze na dachu sobie postaw |
|
Ale wy ludzie jestescie zjeb.ni brak slow jak poryte zaczynają byc banie w tym kraju skacze sobie kazdy do gardla ale pamietajcie to lato w klesce was pogodzi to będzie tylko przedsmak tego co nas czeka wszystkie poglady pójdą w zapomnienie przygotujcie sie! i radze ludzia o slabej psychice uczyc sie panowania nad nia bo bez tego sobie nie poradzicie
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|