No i ciężarówki dalej będą jeździć jak jeździły pod oknami, a dobra zmiana niech świętuje oszczędności. POlska w ruinie.
|
|
No i ciężarówki dalej będą jeździć jak jeździły pod oknami, a dobra zmiana niech świętuje oszczędności. POlska w ruinie.Egoisto! Przecież mieszkańcy tego chcieli! Ty to byś wszystkich uszczęśliwiał na siłę! |
|
Zaraz minie parę tygodni i będa im znowu przeszkadzały... A ja nie kalstein że ma być wszystko po mojemu bo tak chcę.No i ciężarówki dalej będą jeździć jak jeździły pod oknami, a dobra zmiana niech świętuje oszczędności. POlska w ruinie.Egoisto! Przecież mieszkańcy tego chcieli! Ty to byś wszystkich uszczęśliwiał na siłę! |
|
No i ciężarówki dalej będą jeździć jak jeździły pod oknami, a dobra zmiana niech świętuje oszczędności. POlska w ruinie.Ewidentnie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Ale to norma dla wypaczonego środowiska dla którego rozwój Polski to rzecz niesłychana. |
|
Ale Panowie nic tylko się cieszyć, są czemu? Zamiast przebudowy starej drogi którą część do 2 pasów ruchu może w przyszłym przebudować miasto Zamość w związku z powiększeniem granic , GDDKIA zrezygnowała z początkowej koncepcji czyli 3,5km Obwodnicy Szczebrzeszyna plus Rozbudowa DK 74 do Zamościa o długości 15km, a tak powstanie Obwodnica Szczebrzeszyna ok 4km i 19km Obwodnicy Zamoscia czyli 23km od Szperówki do węzła na S17 po nowym śladzie i lepiej to wpłynie na Zamość i komunikacje, a starą drogę Można w przyszłości dalekiej przebudować, a nawet miasto Zamość gdy wchłonie płoskie powiedziało że może to zrobić do 2+2. Gdyby zaczęto przebudowę drogi to wstrzymano by Obwodnice i tyle
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|