Przez sześć ostatnich lat, POlki i POlacy zauważyli że całe lata pracy na jakiś lepszy wizerunek typu: POmagamy i chronimy od przemiany milicji w POlicję legło w gruzach.
|
|
Przez sześć ostatnich lat, POlki i POlacy zauważyli że całe lata pracy na jakiś lepszy wizerunek typu: POmagamy i chronimy od przemiany milicji w POlicję legło w gruzach.Mhm,,, POmagaliście bajkopisarzu przede wszystkim poprzez likwidację kolejnych posterunków policji na wsiach oraz utrzymywanie na etatach w POlicji starych sbeków. |
|
Czy możesz napisać jeszcze raz PO POlsku? Bo nie bardzo rozumiem twój przekaz dnia.Przez sześć ostatnich lat, POlki i POlacy zauważyli że całe lata pracy na jakiś lepszy wizerunek typu: POmagamy i chronimy od przemiany milicji w POlicję legło w gruzach.Mhm,,, POmagaliście bajkopisarzu przede wszystkim poprzez likwidację kolejnych posterunków policji na wsiach oraz utrzymywanie na etatach w POlicji starych sbeków. |
|
Tego typu interwencje policji i inne powinny być nagrywane. Kamerki przy mundurach i obowiązek ich włączania.
|
|
PO POlsku to ja nie umiem ,umiem zaś po polsku. A przekazy dnia są twoją domeną patrząc na twoją gorliwość w pisaniu (hejtowaniu) -4825 postów - gratuluję.Czy możesz napisać jeszcze raz PO POlsku? Bo nie bardzo rozumiem twój przekaz dnia.Przez sześć ostatnich lat, POlki i POlacy zauważyli że całe lata pracy na jakiś lepszy wizerunek typu: POmagamy i chronimy od przemiany milicji w POlicję legło w gruzach.Mhm,,, POmagaliście bajkopisarzu przede wszystkim poprzez likwidację kolejnych posterunków policji na wsiach oraz utrzymywanie na etatach w POlicji starych sbeków. |
|
Jakbyś nei kasował POłowy swoich wypocin to byś miał z 3 razy tyle. ps. Ja mam tylko jedno konto a nie tak jak ty...PO POlsku to ja nie umiem ,umiem zaś po polsku. A przekazy dnia są twoją domeną patrząc na twoją gorliwość w pisaniu (hejtowaniu) -4825 postów - gratuluję.Czy możesz napisać jeszcze raz PO POlsku? Bo nie bardzo rozumiem twój przekaz dnia.Przez sześć ostatnich lat, POlki i POlacy zauważyli że całe lata pracy na jakiś lepszy wizerunek typu: POmagamy i chronimy od przemiany milicji w POlicję legło w gruzach.Mhm,,, POmagaliście bajkopisarzu przede wszystkim poprzez likwidację kolejnych posterunków policji na wsiach oraz utrzymywanie na etatach w POlicji starych sbeków. |
|
"To było paranoicznie śmieszne" - typowe stwierdzenie przecietnej kobiety na polskiej wsi:)
|
|
Pałowanie kobiet pałkami teleskopowymi nie zostało rozliczone więc nowy narybek myśli , że też będzie bezkarny .
|
|
wiesiek popajacował a teraz leci "do gazet"
|
|
Pałowanie kobiet pałkami teleskopowymi nie zostało rozliczone więc nowy narybek myśli , że też będzie bezkarny ."Kobiet" ?! Mówisz o osobach z macicami? Masz zdjęcie z tego pałowania pałkami teleskopowymi osób przestrzegających prawa? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|