![]() |
Dobrze że "konkurencyjne wynagrodzenie" jest w cudzysłowiu.
Proponują minimalną krajową i to ma być "konkurencyjne" - chyba z zasiłkiem.
Na wyższe stanowiska, proponowali troszkę więcej, ale jeszcze więcej było w tym obiecanek, a nie faktów. Potem wiadomo, to wyniki złe, to sprzedaż za mała, a to straty za duże i z obiecanek tylko gruszki na wierzbie zostają a z kasy NIC.
Robię w innym tego typu sklepie i mam ich ofertę w "nosie" - nie zmieniam roboty. Jak to mówią: "lepszy wróbel w garści niż wróbel na dachu".
|
![]() |
masz racje a szukaja nie wiadomo kogo 3 lata w sprzedaży to zamało aby się tak obudzili w kiblu i nikt do nich nie poszedł...
|
![]() |
Niech Media Markt nie szuka idiotów którzy wystąpią tam w roli robotów. Bo ludzie,to honor swój jeszcze mają, za byle ochłap się nie sprzedają! |
![]() |
No nie wiem na kierownicze stanowiska było około 2000 podań. Ile bedzie na sprzedawce?? Kto nie pracuje i za najniższa pojdzie tylko aby mieć coś w portfelu niestety tak sie dzieje w woj. lubelskim i oni to wiedza... |
![]() |
Lepiej pracować za najniższą krajową niż narzekać, że nie ma pracy i czekać, aż ktoś do drzwi z ofertą do nas zapuka
|
![]() |
Totalny żal to samo było w MC Donalds dowalili zarobki zamojskie tutaj kierownik zarabia tyle co w warszawie sprzataczka to jest porażka to samo będzie w TWIERDZY
|
![]() |
Dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy na stanowisku kasjerka.
W społem dają lepsze warunki niż w tym media markt - nic ponad 1400/1600 brutto.
Komisja zachowywała się jakby pozjadali wszystkie umysły.
Jedno co się ceni to że oddzwaniają do wszystkich.
|
![]() |
ciekawe ile podań dostali jak przez 4 dni rekrutacja trwa, a swoją drogą to może będzie z tego jakiś ewenement czyli pierwszy media który zamkną na świecie;)
|
![]() |
A czy ktoś pytał o pracę w Intermarche , czy w ogóle tam była już jakaś rekrutacja, bo nie słyszalam o tym, a trochę mnie to interesuje. Mam pracę ale chętnie poszłabym na rozmowę kwalifikacyjną żeby usłyszeć co mi zaproponują. Mam staż pracy 5 lat w handlu.
|
![]() |
Nie ma co porównywać Media Markt do McDonald'sa Tu i tu trzeba się znać całkiem na czymś innym a że takie zarobki są w Zamościu (woj. lubelskim) to nie nasza wina A druga sprawa trzeba było sobie wybrać inny zawód wyuczyć się i można zarabiać dużą kase a nie być sprzedawca, sprzataczka, kasjerka i mieć pretensje |
![]() |
W Zamościu czy znasz się na frytkach czy na sprzęcie elektronicznym i tak dostaniesz 1400 zł brutto, straszne ale prawdziwe a media markt tego nie zmieni, może dali kolosalne sumy kierownikom a reszta to będą tylko ciągle opieprzeni robole... |
![]() |
ja mam staż w handlu podobnie jak Ty byłam na rozmowie w mm dział książki itp, zaproponowali mi 1500 zł brutto i tak jak tu pisali wcześniej o podwyżkach można narazie zapomnieć... |
![]() |
wkopałem się tym że pale a szukają nie palących (tak myśle), tyle że pani w komisji od kas sama była napalona ale kasjer nie może wychodzić na fajkę
|
![]() |
słusznie zauważył tu jeden z przedmówców że w ofercie media markt konkurencyjne wynagrodzenie było w cudzysłowu teraz to wszystko jasne i faktycznie dają konkurencyjne wynagrodzenie dla osób bez wynagrodzenia, ale jedna z moich znajomych dostała tam kierownika działu który chyba nie będzie popularny i zarabia 2800 netto chyba że kłamała, ale jaki mednia markt takie płace - oni wiedzą że kokosów to tu nie będzie, chyba że liczą na Ukraińców ale oni mają też blisko do media w Przemyślu, czas pokaże ilu ludzi będzie tam chodziło przepłacać bo wiadomo że media to nie jest tani sklep
|
![]() |
zobaczymy jak długo będą mieć klientów w Zamościu, każdy tu raczej porównuje ceny bo wiadomo jakie są zarobki i nie będzie chodził po sprzęt do mm tylko dlatego że to cool, a może pracownicy będą napędzać obroty zobaczymy
|
![]() |
a ja jestem ciekawy kiedy otworzą ten media, koleś który jest na szkoleniu w lublinie mówił że jest spore opóźnienie bo im szkolenia przeciągnął o 2 tygodnie dłużej, pewnie wykonawca galerii się nie wyrabia chociaż ostatnio przyśpieszyli
|
![]() |
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=74948907. Tutaj macie ponad 32 strony o Galerii Twierdza. Otwarcie 14 maja. Opóźnienia trochę są, ale się wyrobów mam nadzieje.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|