Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Na polach Roztocza wyrastają wiatraki

Utworzony przez turystka, 7 lipca 2008 r. o 09:36 Powrót do artykułu
te okolice, gdzie staną wiatraki chyba wiedzą, że już żaden turysta do nich nie przyjedzie?
Odpowiedz
turystka napisał:
te okolice, gdzie staną wiatraki chyba wiedzą, że już żaden turysta do nich nie przyjedzie?
No i very good, po co im zafajdany turysta z Wawy ktory tylko narzeka i g... nie kase zostawi. Jestem za wiatrakami...
Odpowiedz
przybliżcie koszt instalacji i te zyski roczne w opłatach dla gminy 4 mln zł. czy to częściowa futurologia a co z geotermią w Nałęczowie i Bełżycach
Odpowiedz
Polska "D" jak zwykle na koncu. Takie wiatraki w Texasie stawiano 25 lat temu a na kieleczczyznie 12 lat temu juz sobie szumialy i ploszyly okoliczna zwierzyne.
Odpowiedz
Gdy byłem na pomorzu zobaczyłem taki wiatrak z daleka i specjalnie pod niego podjechałem. Robi niesamowite wrażenie i wcale nie hałasuje. Nie sądzę żeby odstraszał turystów.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...