Kurczę. Jeśli im się to uda to będzie dopiero zabawa!
|
|
harmonia unikalnego krajobrazu... bla bla no bez przesady
|
|
Może pomysł nie jest oryginalny, ale uważam, że to przyciągnełoby do Szczebrzeszyna wielu turystów. Już teraz jest modne fotografowanie się na tle tablic wjazdowych z nazwą tego miasta.
|
|
jeżeli ta zerżnięta żywcem kopia amerykańskiej popkultury , delikatnie mówiąc, nie najwyższych lotów , ma być błyskotliwą formą promocji miasta - jak uważa pan burmistrz , to niestety ale zbyt błyskotliwy to on nie jest !
całkowity brak elementarnego gustu i smaku u władz i forumowiczów też.
|
|
Ta >zerżnięta żywcem kopia amerykańskiej popkultury< jest znana na całym świecie i oto chyba chodzi. |
|
Jak dla mnie to jest GŁUPOTA !!!!!! za 100 tys zł !!! to juz drogi, bruk, może jakaś zmiana wyglądu tej miejscowości np jakis ładne centrum czy rynek z fontanną, oświetlnie itp itd.
|
|
Osiedle XXXlecia PRL? Co to za relikt? i oni chca byc druga Ameryka?
|
|
Mamy wybrukowane chodniki, drogi i ładne centrum z rynkiem, a nocą oświetlone ulice. Nigdy nie byłeś w Szczebrzeszynie??? |
|
Nie byłem, przyznaje się. Ale dalej nie zmieniam zdania że tyle pieniążków lepiejby było przeznaczyć na przydatniejsze dla mieszkańców "rzeczy" niż na wspomniane oznakowanie miejscowości. |
|
Dobrze, że wreszcie burmistrz z byłym dyrektorem się pogodzili. Pomysł okazał się tak dobry, że animozje postawili w kąt. Widać, że to polityczne głowy. Wszystko pro publico bono!
|
|
Na tym napisie można zapuścić bluszcz. Z daleka takie litery będą się świetnie komponować z okolicą.
|
|
Każdy szczebrzeszyn ma swojego chrząszcza
|
|
Bardzo dobry pomysł. Zawsze tabliczki z napisem Szczenbrzeszyn mijam bez zauważenia. A tak będę od razu wiedział dokąd przyjechałem.
|
|
W każdym mieście powinny być takie tablice.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|