I znów ten czarnoksiężnik!
|
|
Ten w czerwonej czapeczce to jakaś sława medyczna?
|
|
Ten w czerwonej czapeczce to jakaś sława medyczna?To znanej klasy neurolog. Przepisuje kilka paciorków w zamian nie za ,,kopertę'', a za book zapłać... Ale za pomachenie miotełką z wodą (ciekawe czy też w składzie miała bakterie kałowe - jak pokazały klik alat temu wyniki badań) na 99,99% odebrał podziękowanie w bonach płatniczych nbp. |
|
W dodatku to nieuprawnione nazywanie "szpitalem papieskim". Gdyby p. Wojtyła zarządził przekazanie środków na wzniesienie tej lecznicy i wystarczyłyby one, to bardziej by można mówić o "szpitalu papieskim". Ale jeśli nie - to jest to tylko "szpital imienia". Jeszcze bardziej dziwna jest obecność czarującego osobnika w buraczkowej czapeczce z kropidłem i taśma w "barwach Watykanu", gdy miliony rzuca "państwo i miasto", tyle że polskie i zamojskie.
|
|
Pytanie do rzecznika szpitala: ile złotych polskich wynosi usługa wykonana przez operatora kropidła? Myślę, że tanio nie było by to ma związek z kolorem czapeczki . Najtańsi są ponoć z czarnymi czapeczkami .
|
|
Pytanie do rzecznika szpitala: ile złotych polskich wynosi usługa wykonana przez operatora kropidła? Myślę, że tanio nie było by to ma związek z kolorem czapeczki . Najtańsi są ponoć z czarnymi czapeczkami .Ciekawe, na jakiej podstawie prawnej taki "dyrektor szpitala" przeznacza powierzone mu środki społeczne na takie zabobonne zabiegi. Czy gdyby był zwolennikiem, powiedzmy, "szamanizmu syberyjskiego", to też by sobie mógł opłacić ze środków lecznicy jakiegoś "szamana" z rogami na głowie? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|