Nawiedzony profesorek zrobi zamojszczakom pranie mozgu i razem z Lepperem dojda do wladzy, a wszystkim bedzie kierowal niejaki Rydzyk Tadeusz zwany OJCEM.
Najwyrazniej nie wiedzial co to prezerwatywa i jest sobie OJCEM
NIECH ZYJE PRZYJAZN POLSKO - IZRAELSKA ktorej najwierniejszym przyjacielem jest Pan Tadeusz Rydzyk
LA HAIM !!!
|
|
PRAWDE O ZYDOSTWIE PISZE NIEWIELU /M.IN. NOWAK , BENDER /. NATOMIAST CALE MEDIA ZNAJDUJACE SIE W REKACH ZYDOW PRZESCIGAJA SIE W ATAKACH NA KOSCIOL I POLAKOW . ANTYPOLONIZM JEST BARDZO WYRAZNY ! JESLI PRZEKRACZA SIE PRAWA GOSCINNOSCI , TO INTRUZOW WYPRASZA SIE Z DOMU . TEN GOMOLKA COS JEDNAK POZYTECZNEGO ZROBIL !!!!!!!
|
|
Wylądowałem na Ziemi. Zupełnie przypadkowo wybrałem Polskę. Nie żałuję, to bardzo ciekawy kraj! Myślałem, że mieszkancy są Polakami, a wciąż i wciąż okazuje się, że co i jeden to niby Polak, ale tak naprawdę to Żyd. Moje wnioski są jedyne: wszyscy mieszkańcy tego kraju to nie Polacy, a Żydzi. To bardzo ciekawe.
Przyleciałem tu, aby zbierać materiały do pracy maturalnej na temat środowiska naturalnego mieszkańców wybranego kraju Ziemi, ale zmienię zamiar, bo ta psychoza Polaków-Żydów jest bardziej zajmująca. Nie mogę tylko odkryć przyczyny tego zjawiska i brakuje mi tego do zakończenia pracy. Pobędę tu więc jeszcze jakiś czas, może mnie coś lub ktoś oświeci.
|
|
Nie rozumiem, dlaczego D.W. online dreugi dzień z rzędu robi raklamę Nowakowi. Trohcę odpowiedzialności panowie i panie! Jeżeli w zamościu to najważniejsze wydarzenie w roku, to jestem pełen współczucia. Jeszcze kilku takich jak nowak, awrócimy do jaskiń.
|
|
Mam niadzieję, że i ty gościu trafisz do Norymbergi. |
|
UWAżAM żE KAżDY MA PRAWO DO GłOSZENIA POGLąDóW , A W POLSCE WYGLąDA NA TO żE TYLKO PROżYDOWSKIE POGLąDY Są JEDYNE I SłUSZNE A TE CZASY MYśLAłEM żE MAMY JUż ZA SOBą.ROZUMIEM żE SPORA CZęść GAZET JEST W RęKACH LOBBY żYDOWSKIEGO I CI LUDZIE Są PRZEKONANI O WłASNEJ NIEOMYLNOśCI.A TYM KTóRZY SIę ROZTKLIWIAJą NAD IZRAELITAMI POLECAM STRONę www.naszawitryna.pl/antypolonizmy GDZIE PRZYWóDCY POLITYCZNI I RELIGIJNI IZRAELA SZYDZą I OPLUWAJą ZRESZTA NIE TYLKO POLAKóW
|
|
Chyba na deb***a roku ???
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|