Odpowiedniej pogody życzę. Z Bogiem.
|
|
………ten ma w nogach!
|
|
Zacznij zarabiać dodatkowe pieniądze online z domu nawet ponad 22 000 USD, dzięki czemu praca jest bardzo łatwa tylko w wolnym czasie. W ostatnim miesiącu za tę łatwą pracę domową zapłaciłem 22745 dolarów. Dołącz do tej pracy już teraz i zarabiaj więcej pieniędzy co miesiąc online. Wystarczy kliknąć link internetowy tutaj, aby rozpocząć ...... Otwórz tę stronę .......>>>>>> Www.Slate74.Com
|
|
Czary, magia, ideologia...DW chyba teraz zamierza sprawozdawać początki tego przedsięwzięcia w różnych miastach. Przy sposobności wciśnie się trochę zabobonu - co większy, to "wytłuszczonym drukiem". "Wymodliłem wszystko co chciałem m.in. to, że mój brat doczekał się córeczki – cieszy się mężczyzna." Aż dziwne, że nie wymodlił "synka"... |
|
"Propaganda" takich spędów "początkujących długą wyprawę" polega po części na tym, że - jak napisano - wiele (a zapewne większość) pokazanych osób wyrusza bez żadnego plecaka, więc jest to tylko odprowadzanie względnie nielicznych prawdziwych "pątników". Właściwie jest to spęd kobiet (z nielicznymi wyjątkami) , które przyprowadziły dzieci.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|