![]() |
ciekaw jestem co Miasto wywalczyło dając pozwolenie na tą inwestycję. Gdyby miało jaja to w umowie znalazłby się zapisek np. Rank Progress zobowiązuje się do sponsoringu lokalnego sportu, sportowcy reklamują na swojej odzieży centrum handlowe... itp itd ale tu trzeba jednak jaj, mże się mylę i je ma, oby
|
![]() |
Dziąsło .Jak Hetman chce sponsora to niech zabiega o niego , a nie czeka aż Zamojski wszystko im wyłoży na tacy .
|
![]() |
Czy ktos wie jakie beda marki, bo podanych jest zaldwie kilka, a stoisk jest ponad 80, moze jakies rozmieszczenie z nazwami sklpow?
|
![]() |
Pisza, ze powstanie 1000 nowy miejsc pracy. Ale jakiej? Pisza,ze wszystkie stanowiska kierownicze maja juz obsadzone swoimi ludzmi,a te 1000 osob to beda sprzedawcy, sprzataczki, parkingowi i ochroniarze....
No po prostu super!!! Zyc nie umierac!!! Mieszkam w Zamosciu od urodzenia (mam 30 lat) i wczesniej wiazalem z tym miastem przyszlosc, ale teraz sie tego miasta po prostu wstydze!!! Skonczylem dobre studia, ale Zamosc nie oferuje mi kompletnie NIC interesujacego. Urzad "pracy" - to chyba dobre okreslenie - nie jest w stanie zaoferowac absolutnie zadnych ofert, jako pracowniki umyslowy!!! Zreszta polowa ogloszen jest nieprawdziwa...
...ale w "Twierdzy" prace znajdzie 1000 osob.... Gratuluje Szanownemu Panu Prezydentowi!!! Brawo!!!
|
![]() |
Miki Miki, bo Ci się spełni...albo to zaklniesz. Galeria to pierwszy przestanek ze wschodu na zachód od granicy Pamiętaj o tym
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|