Przykład poszedł z samej góry...
|
|
To są ludzie zainfekowani wirusem demokracji. "Bo moje jest mojsze", "bo mi się należy", "oni nie mają prawa..". Nic tylko lać takich "wolnościowców".
|
|
Opat pier.......się w łeb i idź zagłosuj na dudę 10.05 a później wyp..... tego swiata. Patałachy z kaczoerem na czele zniewolili naród sami w *** zakazy mają a ty dalej żyj w milicyjnym kraju
|
|
I bardzo dobrze, przez takich ignorantów jeszcze dłużej będzie to wszystko trwać i będą niestety umierać ludzie
|
|
Satanistyczny zamordyzm szaleje.
|
|
Za użycie wulgaryzmów kara słuszna, za wyimigowany zakaz a la koronawirus już nie. Pytanie,,za ktory wulgaryzm w IV RP jest aż 7.000 zł? Chętnie się dowiem. Konstytucja III RP gwarantuje każdemu nieskazanemu obywatelowi wolność osobistą i wolność do przemieszczania się. Czý coś w IV RP zmieniło się?
|
|
Za użycie wulgaryzmów kara słuszna, za wyimigowany zakaz a la koronawirus już nie. Pytanie,,za ktory wulgaryzm w IV RP jest aż 7.000 zł? Chętnie się dowiem. Konstytucja III RP gwarantuje każdemu nieskazanemu obywatelowi wolność osobistą i wolność do przemieszczania się. Czý coś w IV RP zmieniło się?
|
|
Stan epidemii nie ma podstaw prawnych, by podważać konstytucyjne prawo obywatela III RP. W którym artykule Konstytucji jest uwzględniony stan epidemii? Dlatego zapisy ze stanu epidemii w żafpden sposób nie mogą mnie pozbawiać praw nadanyvh mi przez konstytucję. A mam prawo do wolności osobistej i do swobodnego przemieszczania się. W czym jestem gorszy przy przekraczaniu granicy panstwa, od osoby przemieszczającej się między województwami? Dlaczego moja praca jest mniej ważna od kierowcy ciężarówki? Co to za nowa kasta społeczna? Gdzie w Konstytucji stoi, iż zdrowy obywatel musi być poddany kwarantannie w czasie epidemii (ktory to stan: wojenny, wyjątkowy, czy klęski żywiołowej) pracujacy w jednym punkcie, a drugi obywatel tegoż panstwa pracujący w kilkudziesięciu punktach już nie? Bez mojej pracy, owi kierowcy nie mieliby co wieźć.
|
|
Jaki mandat dostał Kaczyński za wizytę na cmentarzu, który był zamknięty dla odwiedzających? Ewidentnie złamał zakaz przemieszczania się bez uzasadnionej przyczyny.
|
|
Kaczynski uwaza ,ze jemu wszystko wolno"bez zadnego trybu"!!!!!najgorsze jest to,ze ma duza grupe swoich "wyznawcow"(jak w kazdej sekcie),ktorzy wraz z nim doprowadzaja ten kraj do ruiny
|
|
Opat pier.......się w łeb i idź zagłosuj na dudę 10.05 a później wyp..... tego swiata. Patałachy z kaczoerem na czele zniewolili naród sami w *** zakazy mają a ty dalej żyj w milicyjnym krajuSam masz zniewolony łeb. Lewicową sieczką. |
|
Jaki mandat dostał Kaczyński za wizytę na cmentarzu, który był zamknięty dla odwiedzających? Ewidentnie złamał zakaz przemieszczania się bez uzasadnionej przyczyny.A jaki mandat dostał marszałek senatu? |
|
Kaczynski uwaza ,ze jemu wszystko wolno"bez zadnego trybu"!!!!!najgorsze jest to,ze ma duza grupe swoich "wyznawcow"(jak w kazdej sekcie),ktorzy wraz z nim doprowadzaja ten kraj do ruinyJakby dziś trzecią kadencję rządziła PO to i zarażonych byłoby dziś kilka razy więcej. Oni nigdy nie zamknęliby granic. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|