![]() |
Bizior !
|
![]() |
jaka ona piekna jak ją znajdę?
|
![]() |
Tomasz Nelc ? 40,4 proc. -- OSK Cabrio Tomasz Nelc ? 30,1 proc. -- OSK Cabrio Tomasz Nelc ? 23,3 proc. - heh o co chodzi w tym zestawieniu? Dlaczego szkoła Pana Nelc występuje trzy razy i to z różnymi wynikami?
|
![]() |
a ja polecam Kuranta, super szkła i fajni insruktorzy:)
|
![]() |
a ja polecam Kuranta, super szkoła i fajni instruktorzy
|
![]() |
zdecydowanie polecam szkołę jazdy Pana Buczaka. Świetne przeszkolenie teoretyczne, praktycznie również bardzo dobrze. Samochody w dobrym stanie, szczególnie Reno, z Puntami troszkę gorzej ale jest ok. Instruktorzy - Polecam Pana Świdra- świetny. Rysbux był trudnym wyborem ale jak się okazało - zdane za pierwszym. Polecam!
|
![]() |
zdecydowanie polecam szkołę jazdy Pana Buczaka. Świetne przeszkolenie teoretyczne, praktycznie również bardzo dobrze. Samochody w dobrym stanie, szczególnie Reno, z Puntami troszkę gorzej ale jest ok. Instruktorzy - Polecam Pana Świdra- świetny. Rysbux był trudnym wyborem ale jak się okazało - zdane za pierwszym. Polecam!
|
![]() |
Ja jestem zadowolona z nauki w Cabrio swietnie prowadzone wykłady ... a potem jazda z panią Moniką która ma dar do nauki i tłumaczenia świetnie jeździ sie też Sławkiem i szybko zleciało te 30 godzin ...a potem egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem i muszę przyznać ze tam gdzie na kursie jeżdziłam na tak zwanmych pułapkach to i potem na egzaminie byłam ....więć osobiście polecam Cabrio
|
![]() |
Jestem kursantką cabrio bardzo mi się podoba dopiero zaczynam ale jest fajnie wykłady są prowadzone bardzo zrozumiale miła i sympatyczna atmosfera ludzie którzy tam pracują są naprawdę świetni polecam tę szkołę bo naprawdę warto.
|
![]() |
Prywatna Nauka Jazdy T. Pieczykolan POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
ponieważ to z kilku miast , gdzie jest Osk Cabrio
|
![]() |
robiłam kurs w cabrio - atmosfera świetna !! tak można się uczyc jezdzic- no stress!!!! zdałam za pierwszym razem!!! bardzo fajni instruktorzy mialam okazje jezdzic z 3 i jestem w 100% zadowolona ! fajna szkola fajni instruktorzy w 100 % pozytyw . polecam ja wszystkim moim znajomym , sama do nich trafilam po namowach kolezanek (tez zdały za pierwszym razem!!)
|
![]() |
zgadzam sie z "Marleną" zdalem za 2 razem , atmosfera jest zaje..sta - dobrze tlumacza nie zaluje ze tam robiłem i przymierzam sie na kolejny kurs oczywiscie w cabrio
|
![]() |
ja robilam kurs w innej nauce jazdy -DS i ...3 razy nie zdalam , doszkalanie wykupiłam w Cabrio - rewelka fajnie sie jezdzilo dobrze jeszcze raz wszytko wytlumaczyli i na egz poszlo bez problemów!! od tygodnia jestem szczesliwa posiadaczka upragnionego p lastiku je je je
|
![]() |
nie polecam, w Perfeccie po pierwszej jezdzie dowiedzialam sie wiecej niz tam na calym kursie. |
![]() |
Również polecam szkołę Cabrio, ogólnie rewelka zarówno szef i cała załoga
Zamość ul. Gminna 49 lub Rynek Solny Biłgoraj ul. Kopernika 9 Tomaszów ul. Zamojska 3 Chełm ul. Lwowska 14 |
![]() |
http://g2.gangsters....ex.php?ref=2712
|
![]() |
Ten Litwińczuk to gbur jakich mało,wspólczuję ludziom którzy mają z nim egzamin.
|
![]() |
To mnie zaskoczyłaś, bo miałam z nim egzamin parę dni temu i mimo, że nie zdałam, to mimo go wspominam. |
![]() |
Profesjonalnie, sympatycznie, zawsze "na czas", jazdy wg określonego limitu godziny/godzin. Błędy czy wątpliwości omawiane na bieżąco, auta zadbane, Mam porównanie, gdyż w innych szkołach praktykowałam. Zdałam za czwartym razem po dodatkowych doszkalających lekcjach właśnie w L.CAR.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|