Witam, mam prośbę o wskazanie jakiegoś kontaktu/adresu/telefonu do takiego sklepu w Zamościu. Potrzebuję kupić kilka niebanalnych artykułów "premium" i nie wiem czy w tym mieście znajdę taki sklep. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi :)
|
|
hejka wszystkim forumowiczom . posiadam ostatnio ambaras ze znalezieniem solidnego sklepu internetowego z odzieżą. frapuję się w tym momencie, czy dalibyście radę mi polecić jakiś sprawdzony sklep internetowy z ciuchami. czy waszym zdaniem rzetelnym wyborem byłoby ***s://mybaze.com/pl/plaszcze-damskie płaszcze jesienne damskie?
|
|
Niestety nie znam sklepu w Zamościu, który ma w asortymencie produkty jakich szukasz. Ja od pewnego czasu niemal całkowicie odeszłem od zakupów stacjonarnych na rzecz za zakupów w sklepach internetowych. Tego typu produkty, a więc kawę i herbatę kupuję we wrocławskiej palarni Blueberry Roasters. Jestem zadowolona z jakości produktów.
|
|
Również uważam, że w takich tematach zostaje tylko internet. Dobra kawa, czy herbata najlepiej smakuje, gdy pije się ją na ulubionej kanapie lub fotelu. :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|