Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Targi pracy w zamojskim OSiR

Utworzony przez Aga, 17 marca 2011 r. o 14:14 Powrót do artykułu
Swietna sprawa takie targi...byłam dziś zobaczyć z ciekawości co dzieje się na takich targach....i żałuję ,ze nie pomyślałam wcześniej o tym by wystąpić tam z swoją ofertą przecież tylu pracodawców było...następnym razem napewno tam będziemy ...jak ktoś zainteresowany dodatkowym zarobkiem to jak najbardziej można zostawić tu kontakt do siebie czy to telefoniczny czy meilowy ..odezwę się.Aga
Odpowiedz
W Zamościu trwają III Transgraniczne Targi Pracy II a nie trzecie błąd merytoryczny, ktoś się nie popisał: na dowód http://ezamosc.pl/images/zoom/BHBODJ/transgraniczne_targi_pracy_2011_PN_%282%29.jpg
Odpowiedz
Aga napisał:
Swietna sprawa takie targi...byłam dziś zobaczyć z ciekawości co dzieje się na takich targach....i żałuję ,ze nie pomyślałam wcześniej o tym by wystąpić tam z swoją ofertą przecież tylu pracodawców było...następnym razem napewno tam będziemy ...jak ktoś zainteresowany dodatkowym zarobkiem to jak najbardziej można zostawić tu kontakt do siebie czy to telefoniczny czy meilowy ..odezwę się.Aga
Odpowiedz
szukam dodatkowego zajęcia oliwia_96@tlen.pl
Odpowiedz
a jakiego rodzaju jest ta dodatkowa praca
Odpowiedz
a jaką dodatkową pracę oferujesz?
Odpowiedz
Zostaw adres meilowy lub telefon przedstawię Ci swoją ofertę umawiając się osobiście z Tobą ...nie mam zwyczaju rozpisywania się na forum o tym jak łatwo można zarobić dodatkowo fajne pieniądze...po to by posypało się kupe głupich komentarzy...jak to bywa na forach Pozdrawiam
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...