W 1944 i później ludzie zostali pozbawieni wszystkiego. Zyskali tylko nieliczni, ci którzy pałali miłością do komuny. Przetrwali oni, to i wy dacie radę. Tym bardziej, że są odszkodowania za wywłaszczenia.
|
|
Brawo Zamojszczacy za to, że potraficie się aktywnie sprzeciwić destruktywnej megalomanii inaczej niż stado z Łysogrodu, które łyka jakubowicką propagandę o "rozwoju" jak młode pelikany.
|
|
Ale na wakcje to się chce autostradą jechać? HIPOKRYZJA. Idąc tym tropem to w Polsce nic nigdy by nie powstało.
|
|
typowa ciemnota - wszystko im się należy ale co moje to wara
|
|
Nie karmię trolla Krolla ale tu oddaję pokłon za odwagę: przejedziesz do historii jako pierwszy tak zdiagnozowany. Pokolenia będą się o takim przypadku uczyły.typowa ciemnota - wszystko im się należy ale co moje to wara[/quote] Skala poziomu inteligencji Davida Wechslera po tym wpisie będzie zmieniona. Wprowadzony będzie wynik ujemny. [/quote] [quote][quote]typowa ciemnota - wszystko im się należy ale co moje to waraSkala poziomu inteligencji Davida Wechslera po tym wpisie będzie zmieniona. Wprowadzony będzie wynik ujemny. |
|
Kroll to funkcjonariusz PO. Wszystko co dobre dla Polski i dla jej rozwoju będzie negował. PO to partia powołana dzięki funduszom z Niemiec. To V Kolumna i Targowica
|
|
Po co odszkodawania z ukradzionych innym pieniądzom, jak można ominąć domy. Trzeba zdemolować i pokazać sukces. Tak zdemolowano w Obrokach domy, zamiast odsunąć drogę w pola, bo się nie chciało kreseki na mapie narysować, moja znajoma zawałem to przypłaciła, zdemolować co się da by zbudować nowe, do d... z takim budowaniem.
|
|
Poseł Partii rządzącej w jednym z krajów rządzonych przez szumowiny, przyszedł do sąsiada i pyta ,,Czy mogę Panu narobić na wycieraczkę ?" ,,Coś Pan na głowę upadł?" Rano budzi się człek i patrzy g....no na wycieraczce.. Biegnie do sąsiada z tekstem ,,Narobiłeś mi na wycieraczkę!" ,,No to co?, konsultacje społeczne były? były ..to spadaj!"
|
|
Po II wojnie były wybory i Polacy zagłosowali, wybory nie były sfałszowane, a kilkadziesiąt lat w kraju rządziła partia, która walczy o wolność i demokrację. Nadal walczy z wielkim zaangażowaniem. Tak twierdzi miłośnik tej partii Izydor. Bo po co Polska ma się rozwijać jak on na tym nie zarobi kilku miliardów?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|