Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
W 1944 i później ludzie zostali pozbawieni wszystkiego. Zyskali tylko nieliczni, ci którzy pałali miłością do komuny. Przetrwali oni, to i wy dacie radę. Tym bardziej, że są odszkodowania za wywłaszczenia.
Odpowiedz
Brawo Zamojszczacy za to, że potraficie się aktywnie sprzeciwić destruktywnej megalomanii inaczej niż stado z Łysogrodu, które łyka jakubowicką propagandę o "rozwoju" jak młode pelikany.
Odpowiedz
Ale na wakcje to się chce autostradą jechać? HIPOKRYZJA. Idąc tym tropem to w Polsce nic nigdy by nie powstało.
Odpowiedz
typowa ciemnota - wszystko im się należy ale co moje to wara
Odpowiedz
typowa ciemnota - wszystko im się należy ale co moje to wara[/quote] Skala poziomu inteligencji Davida Wechslera po tym wpisie będzie zmieniona. Wprowadzony będzie wynik ujemny. [/quote]   [quote][quote]typowa ciemnota - wszystko im się należy ale co moje to wara
Skala poziomu inteligencji Davida Wechslera po tym wpisie będzie zmieniona. Wprowadzony będzie wynik ujemny.
 Nie karmię trolla Krolla ale tu oddaję pokłon za odwagę: przejedziesz do historii jako pierwszy tak zdiagnozowany. Pokolenia będą się o takim przypadku uczyły.
Odpowiedz
Kroll to funkcjonariusz PO. Wszystko co dobre dla Polski i dla jej rozwoju będzie negował. PO to partia powołana dzięki funduszom z Niemiec. To V Kolumna i Targowica
Odpowiedz
Po co odszkodawania z ukradzionych innym pieniądzom, jak można ominąć domy. Trzeba zdemolować i pokazać sukces. Tak zdemolowano w Obrokach domy, zamiast odsunąć drogę w pola, bo się nie chciało kreseki na mapie narysować, moja znajoma zawałem to przypłaciła, zdemolować co się da by zbudować nowe, do d... z takim budowaniem.
Odpowiedz
Poseł Partii rządzącej w jednym z krajów rządzonych przez szumowiny, przyszedł do sąsiada i pyta ,,Czy mogę Panu narobić na wycieraczkę ?" ,,Coś Pan na głowę upadł?" Rano budzi się człek i patrzy g....no na wycieraczce.. Biegnie do sąsiada z tekstem ,,Narobiłeś mi na wycieraczkę!" ,,No to co?, konsultacje społeczne były? były ..to spadaj!"
Odpowiedz
Po II wojnie były wybory i Polacy zagłosowali, wybory nie były sfałszowane, a kilkadziesiąt lat w kraju rządziła partia, która walczy o wolność i demokrację. Nadal walczy z wielkim zaangażowaniem. Tak twierdzi miłośnik tej partii Izydor. Bo po co Polska ma się rozwijać jak on na tym nie zarobi kilku miliardów?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...