![]() |
to straszne. mieszkam w zamosciu dlatego jak sie dowiedzialam ze ktos sie utopil to zrobilo mi sie slabo. znam tu bardzo wiele osob dlatego to pytanie. cz wiadomo juz jaka dziewczyna utonela. tzn jak ma na nazwisko lub chodzby na imie. Jesli znacie odpowiedz piszcie!!
|
![]() |
Widziałam karetkę i straż..
Ale nie wiedziałam że się ktoś topi
Byłam wtedy...
Kąpałam się
Ahh...
Ale to trochę jej wina.. dlaczego akurat tam się kąpała!
|
![]() |
Byłaś tam?? gdzie ona się kąpała ? w którym miejscu? Ale to straszne jest:(
|
![]() |
Tam gdzie zalew jest tak jakby na pól przedzielony.. [*]
|
![]() |
Tam jest bardo głęboko . No masz rację źle zrobiła że się tak kąpała. Szkoda mi jej. Dopiero się wakacje zaczęły . Wiadomo już kim ona była ?
|
![]() |
też wtedy byłam
ale nie wiedziałam że sie ktos
topił ..
widziałam straż i karatke
:(
|
![]() |
też byłam w tym momencie nad zalewem. Widziałam straż i karetkę i słyszałam że wszyscy mówią że się ktoś utopił. Ten widok był dla mnie straszny. Kąpała się w złym miejscu, tam jest bardzo głęboko i niebezpiecznie. Była z koleżankami, to nie mogły jej jakoś powstrzymać??! Szkoda mi tej dziewczyny . Taka młoda.
|
![]() |
wlasnie ja tez znam wiele osob i moze ktos wie wogole do jakiej szokly chodzila???
no jej wina ale po co tam sie kapac?? nie lepiej w tym miejscu gdzie to jest dozwolone??
dlaczego tak wiele osob tego nie rozumie.... ;|
|
![]() |
też jestem tego zdania. Chciała się pokąpać to w dozwolonym miejscu a nie na końcu zalewu. tam jest dość głęboko a w dodatku łączą się dwa zalewy a ten drugi jest napewno jeszcze głębszy. Szkoda jej ale mam nadzieje że po tym co się stało wiele osób zmądrzeje. Też czekam na jakieś wiadomości o tej dziewczynie. Zamość jest mały więc to może być ktoś ze znajomych. . Jeśli coś wiecie na ten temat to proszę piszcie!
|
![]() |
Wecie już coś na temat tej dziewczyny ?
|
![]() |
zadzwoncie na pogotowie a nie tutaj piszecie
|
![]() |
Ja nie moge zadzwonic bo obecnie jestem za granica na wakacjach. Nie mam dostepu do telefonu. Dlatego pytam na forum bo boje sie ze to ktos z moich blizszych znajomych. nie mam czesto dostepu do internetu tutaj a nikt mi niec na ten temat nie napisal jeszcze
|
![]() |
Ona była z mojej szkoly BOZZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
czyli z jakiej szkoly ??? Jak miala na imie? Tyle chce wiedziec
|
![]() |
Karolina K. 16 lat z ekonomika ... boze... dopiero sie dowiedzialam mieszka niedaleko mnie..., to straszne...l
|
![]() |
Z ekonomika ... Karolina ((((((((((((((((((
|
![]() |
Biedna dziewczyna
[*] [*] [*]
|
![]() |
Wiecie do jakiego gimnazjum chodziła?
|
![]() |
jak ona wyglada?
|
![]() |
Miała ona może konto na naszej klasie albo na fotce? Nie moge teraz skojarzyć dziewczyny bo znam kilka Karolin z ekonomika. Czy ktoś ją znał?
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|