To ładnie, teraz widać dlaczego Wójt tak walczył o stanowisko dyrektora dla siostry Przewodniczącej. COŚ ZA COŚ
|
|
Tak widać to bardzo obrazowo, i jeszcze ta wypowiedź przewodniczącej -SAMOBÓJ W NAJLEPSZYM WYDANIU!!! HA HA HA
|
|
Tak widać to bardzo obrazowo, i jeszcze ta wypowiedź przewodniczącej -SAMOBÓJ W NAJLEPSZYM WYDANIU!!! HA HA HA
|
|
NASÓWA SIE PYTANIE, ILE PRZEKRĘTÓW BYŁO WCZEŚNIEJ????
|
|
możemy się tylko domyslać, ładnie zaczął a jak obiecyłał, kłamca!!!!
|
|
Tak odpowoedź przewodniczącej jest tak wymowna, że jakikolwiek komentrz jest zbędny - kobieta była szczera do BÓLU.
|
|
Wójt tą działę kupił za 4000 zł( gdzie warta jest 50000) natomiast działkę pod "starąszkołą" 5 razy mniejszą, nam chce sprzedać za 140000 zł OGROMNE RÓZNICE W WYCENACH DZIAŁEK.
|
|
Ha. Garbaty to faktycznie może nie pamiętać, co się działo na sesji. Przecież on w ogóle mało pamięta. Chodzi cały czas pijany.
|
|
Wójt zwolnił Miarowską (szefową SLD) no i rozpoczęła się burza. Wiecznie żywy lenin działa. Trzeba rozbić ten beton, bo oni nawet w całym znajdą dziurę. A jeśli chodzi o tą działkę to dobrze, że ją kupił, gmina w końcu będzie miała kasę za podatek. Do tej pory nikt za to nie płacił.
|
|
Co prawda to prawda, ale sami sobie takiego wybraliśmy.
|
|
Tak, czerwoni myśleli, że są nietykalni i mogą bezkarnie ingerować i podważać decyzje Wójta i Rady,ale na szczęście ich rządy się skończyły.
|
|
Brawo dla pięciu wspaniałych!!!!!! Po 5 miesiącach wytrzeźwieli i zorientowali się nad czym tak ostro radzili na czerwcowej sesji.
|
|
oj coś mi się wydaje że jakiś zajączek z lasu pociąga za pięć sznureczków. Choć jeden już został nadszarpnięty hue hue hue Ciekawy czy jakiś Marucha pomoże ziobrze z nielisza :)
|
|
w sedo sprawy tak zwane gościu uderzył:-)))))))
|
|
Znamy sprawe ze znikajacymi slowami, sa i pojawiajace sie.Wszystko zbada prokuratura.Sprawa robi sie glosna, to dobrze: piszmy, odwiedzajmy, mowmy o Nieliszu.POWOLAC KOMISJE SLEDCZA.
|
|
Skoro sprawa jest tak głośna, to może faktycznie jest coś na rzeczy?
|
|
co ja widzę i słyszę dopiero robi się porządek jeszcze kilka .... i będzie cicho i spokojnie powodzenia dla władz szkoda że wójt przejrzał na oczy tak puzon jestem pełen podziwu dla wójta że przeją takie bagno i ci którzy to stworzyli rzucają kłody pod nogi starego wójta Trąby należało by rozliczyć z sprzedaży działek, budynków, jak ..............................., zaległości itp ... pozdrawiam
|
|
Wezwać prezydenta najlepiej z bratem
|
|
To fakt takiej afery w naszej gminie jeszcze nie było, ,, najlepsza pracownica" urzędu postradała stołek, upadek był bardzo bolesny nie tylko dla niej, ale jak się okazuje i dla całej ekipy kolesi, więc kąsają jak jadowite żmije, ale niech uważają bo mogą zatruć sie własnym jadem. Pozdrowienia dla radnego z Nielisza Adama Z. , któremu jad już zaszkodził- chyba miał go w nadmiarze.
|
|
ja się .... i cię .... w d ....... nic mi nie zbobicie
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|