Nie ma na chleb, będą igrzyska.
|
|
Kłamstwo! Kto pracuje, na chleb mu wystarcza. Chyba że za trolling mało płacą, ale o tym wiedzy nie mam.
|
|
Kłamstwo! Kto pracuje, na chleb mu wystarcza. Chyba że za trolling mało płacą, ale o tym wiedzy nie mam.Czyli kacapy wam dobrze płacą... |
|
Kłamstwo! Kto pracuje, na chleb mu wystarcza. Chyba że za trolling mało płacą, ale o tym wiedzy nie mam.Poczekaj do zimy, a się zdziwisz... |
|
Nie ma na chleb, będą igrzyska.Kłamstwo! |
|
Dla kogoś, kto odebrał raczej mizerne wykształcenie i nie wie, co to jest przenośnia traktując wszystko dosłownie - tak. Dla myślących - w żadnym razie.Nie ma na chleb, będą igrzyska.Kłamstwo! |
|
Dla kogoś, kto łże bez przerwy, pojęcie prawdy zatarło się bezpowrotnie. Brnij w to dalej.Dla kogoś, kto odebrał raczej mizerne wykształcenie i nie wie, co to jest przenośnia traktując wszystko dosłownie - tak. Dla myślących - w żadnym razie.Nie ma na chleb, będą igrzyska.Kłamstwo! |
|
Najwyraźniej znasz to z autopsji. Wielokrotnie prosiłem - wskaż moje kłamstwa. NIGDY tego nie zrobiłeś.Dla kogoś, kto łże bez przerwy, pojęcie prawdy zatarło się bezpowrotnie. Brnij w to dalej.Dla kogoś, kto odebrał raczej mizerne wykształcenie i nie wie, co to jest przenośnia traktując wszystko dosłownie - tak. Dla myślących - w żadnym razie.Nie ma na chleb, będą igrzyska.Kłamstwo! |
|
Do _k_ : każda twoja wypowiedź to kłamstwo (zwane przez ciebie przenośnią). Jesteś manipulantem i szkoda mojego czasu na zajmowanie się twoimi wypocinami na tym forum. Ty jesteś wyszkolonym propagandysą i z tego żyjesz. Nie masz nade mną żadnej władzy i ja sam decyduję kiedy i co piszę.
|
|
Do _k_ : każda twoja wypowiedź to kłamstwo (zwane przez ciebie przenośnią). Jesteś manipulantem i szkoda mojego czasu na zajmowanie się twoimi wypocinami na tym forum. Ty jesteś wyszkolonym propagandysą i z tego żyjesz. Nie masz nade mną żadnej władzy i ja sam decyduję kiedy i co piszę.Oczywiście, że nie mam nad tobą żadnej władzy. Nawet nie uzurpuję sobie prawa do tego, by takową mieć - to domena PiSmanów. A co do kłamstw - nie potrafisz wskazać choćby jednego, więc plujesz, plujesz, plujesz - to też typowe dla PiSowców. Kłamiecie, oczukujecie, obrażacie, dzielicie społeczeństwo, a przyparci do muru twierdzicie, że ktoś coś wyjął z kontekstu, przeinaczył, skłamał... I tak samo ty, poker - jeden bełkot, kalumnie, oszustwa (jak z tymi sędziami, w przypadku których sugerujesz, że spowodowali wypadek). Płytkie to, na tyle, że za kilka lat, kiedy PiS przejdzie na śmietnik historii, będziesz zaprzeczał, że kiedykolwiek na nich głosowałeś. Jasteś żałosny, a do tego prymitywny w swoich działaniach. |
|
Powyższe napisał ten, co innych nazywa motłochem.
|
|
Powyższe napisał ten, co innych nazywa motłochem.Jak zwykle albo nie rozumiesz, albo świadomie przeinaczasz. To było określenie adresowane do bardzo konkretnej grupy osób. |
|
Zatem uściślij. Wtedy nie będzie możliwości przeinaczenia.Powyższe napisał ten, co innych nazywa motłochem.Jak zwykle albo nie rozumiesz, albo świadomie przeinaczasz. To było określenie adresowane do bardzo konkretnej grupy osób. |
|
Było konkretnie. To ty, jak zwykle, nie zrozumiałeś, albo przeinaczasz świadomie.Zatem uściślij. Wtedy nie będzie możliwości przeinaczenia.Powyższe napisał ten, co innych nazywa motłochem.Jak zwykle albo nie rozumiesz, albo świadomie przeinaczasz. To było określenie adresowane do bardzo konkretnej grupy osób. |
|
Tchorzysz...manipulujesz... czyli jak zwykle.Było konkretnie. To ty, jak zwykle, nie zrozumiałeś, albo przeinaczasz świadomie.Zatem uściślij. Wtedy nie będzie możliwości przeinaczenia.Powyższe napisał ten, co innych nazywa motłochem.Jak zwykle albo nie rozumiesz, albo świadomie przeinaczasz. To było określenie adresowane do bardzo konkretnej grupy osób. |
|
poker, daruj sobie takie wstawki, bo cienki myślowo jesteś...Tchorzysz...manipulujesz... czyli jak zwykle.Było konkretnie. To ty, jak zwykle, nie zrozumiałeś, albo przeinaczasz świadomie.Zatem uściślij. Wtedy nie będzie możliwości przeinaczenia.Powyższe napisał ten, co innych nazywa motłochem.Jak zwykle albo nie rozumiesz, albo świadomie przeinaczasz. To było określenie adresowane do bardzo konkretnej grupy osób. |
|
Czyli jak zwykle: manipulujesz i tchorzysz
|
|
Czyli jak zwykle: manipulujesz i tchorzyszNIGDY nie udowodniłeś mi jakiegokolwiek kłamstwa ani manipulacji, więc jesteś zwczyajnym PiSowskim oszczercą. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|