To tylko tak sie mowi - nie wozimy powietrza... Ciekawe jak dlugo jeszcze bedzie trwal ten wyscig z policja i ze smiercia? Zdaje sie, ze to zamojski prywatny przewoznik mial ostatnio wypadek za granica?
|
|
J.W
|
|
kopciuchy papierochow bez filtra i chamstwowole busykierowcow nie czuc alkoholem jak w pks
|
|
Dla tych czubków przejechać 120 przez obszar zabudowany z busem pełnym ludzi to nic.Kiedyś jeden idiota wyprzedził mnie z prawej strony po poboczu na trasie z Lublina do Puław ja miałem 70 a ile on musiał mieć na zabudowanym?
|
|
Najpierw PKS wywindował niebotyczne ceny, teraz obniżył i podpisał "promocja"...Sami sobie zgotowali ten los...A tak właściwie, to czemu zamojski PKS nie może postąpić tak jak oddziały w Biłgoraju czy w Tomaszowie - busy jeżdżące pod szyldem PKS-u?
|
|
bojkotujmy busy! Od dziś jeździmy wszyscy do Lublina PKSem. To tylko 2 godziny, a po drodze zwiedzanie Krasnegostawu. Sama rozkosz.
|
|
Won ty zasrany trolu z Parczewa!
|
|
powinni posprzedawac te wszystkie ogory razem z tymi repami co posprowadzali z "zachodu" i zamias uzalac sie jak to busiarze zle jezdza pomyslec sami o okupnie jakis busow a to ze busy zatrzymuja sie tam gdzie ludzi tego chca to chyba nic dziwnego w tym nie ma jak mam wybor czy wracac z pks'a 10km czy porosic kierowce busa zeby mnie wysadzil wczesniej to chyba wiadomo co jest dla mnie lepsze
|
|
Na mojej trasie jeżdżę Autonaprawą za 1.30, busem za 1,50 a PKS 2,20. Jest różnica?. Ludzie wybierają tańsze środki transportu i to wszystko.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|