jednego wariata mniej...
|
|
Znów deb*** w bmw...
|
|
Życie bywa okrutne...Współczuję rodzicom ofiary wypadku, bo to niewyobrażalna strata...Nie zazdroszczę życia tym, którzy przeżyli i będą mieli na sumieniu śmierć kolegi...To doświadczenie odciśnie piętno na całym Waszym życiu...Też przeżyłam taką sytuację, tzn. śmierć brata, który jako 18-letni pasażer jechał z kolegą, który był pijany. Nie miał szans, a taki fajny chłopak był z niego. Teraz jest już w niebie, a winny został na ziemi i prawdę mówiąc ma się bardzo dobrze...Uważam, że też powinien był zginąć...Kiedy patrzę na rodzinę mojego zmarłego brata i ich cierpienie nie mam wątpliwości, że sprawiedliwości tu na ziemi nie ma, ale bezmyślność młodych ludzi ma swoje granice i prędzej czy później ktoś przypłaci ją życiem...Apeluję do Was młodzi ludzi: Nie narażajcie swoich bliskich na współcierpienie!!!
|
|
popieram post kolegi wyżej tym bardziej że nic nie biorą gówniarze sobie do zrozumienia w sobotę zginęło też dwóch młodych chłopaków trzeci może przeżyje
|
|
Znowu wypadek pod wpływem alkoholu. Na błędach jak widać kierowcy się nie uczą. W sobotę w Chełmie, a teraz w Hrubieszowie. Współczuję rodzinom zmarłych z tych obu wypadków.
|
|
Tu rozwagi trzeba dla wszystkich: rodziców i dzieci. Cierpi wiele z rodziny zmarłego a i tych rannych. Ludzie! widziałam ten wypadek jadąc do pracy. Zastanówcie się nad konsekwencjami tego co może być powirzając samochód dziecku wiedząc, że może spożywać alkochol!!!!! Współczuję wszystkim!
|
|
ale to nie zginął winowajca |
|
jak zwykle łysy za BMW.....
|
|
kolejny B ezmózgi M łody W ieśniak pożegnał się z tym padołem.
Poninien być przepis,że wieśniakom (LHR,LKR....) nie wolno jeździć beemkami ,nawet jako pasażerowie
|
|
|
|
to każdy kto jeździ z rejestracją LHR jest wieśniakiem.... piękne podsumowanie.
|
|
Zgadzam się z Tobą... |
|
Ciekawa jestem z jaką TY jeździsz rejestracją,że masz taki długi język... |
|
|
|
Ludzie dlaczego wy się nie zastanowicie?? Tyle śmiertelnych wypadków w ciągu weekendu na drogach Lubelszczyzny.. Przecież wsiadanie do auta, którego kierowcą jest osoba POD WPŁYWEM to jest w 99% jak samobójstwo!!!
Czy tak ciężko jest załatwić sobie transport powrotny z zabawy? Albo odmówić sobie alkoholu?? No tak, przecież ciężko jak koledzy namawiają... Trzeba mieć swój ROZUM!
|
|
Żeby wsiąść do samochodu, który będzie prowadzony przez osobę, która jest pijana, to trzeba nieć jakieś samobójcze skłonności. To jak zabawa zw rosyjską ruletkę. Kto normalny w coś takiego się bawi?
Szkoda tylko, ze nie pomyślał o swojej rodzinie, szkoda, że nie będzie mógł już wyciągnąć wniosków na przyszłość...
|
|
Znowu BMW, znowu pijak, i znowu gryzie ziemie
jakie to zwyczajne już... prawie co tydzień to samo.
Ale każdy wie, że polaczki to pijacy, co to muszą się nachlać, a potem wsiadają po 10 osób do jednego auta.
Wcale mi nie żal takich przygłupów.
|
|
kuźwa a jaką Ty rejestracją jeździsz idioto, że ośmielasz się mówić, ża każdy kto jeździ LHR I LKR to wieśniak i takie tam? Myślisz trochę czy już w ogole nie masz czym bo nie masz mózgu ? Weź się ogarnij albo stul dziub i nie gadaj głupot. Zginął mój kolega bardzo dobry kolega ze szkoły.. Szkoda mi.. Ale nic się nie poradzi na takie przypadki, jeśli za kierownicą siada człowiek który jest pod wpływem alkoholu ani to normalne ani co. Już teraz nie nam to oceniać, dajcie ludziom spokoj.
|
|
I co z tego, ale wiedział, że wsiada z pijakiem i pewnie cieszył michę bo kierowca na zakrętach wchodził z piskiem, albo się chwalił jaki to z niego maczo |
|
To miałeś zaj...tego żula, który nie ma wyobraźni, że wsiada do pijanego kierowcy |
Strona 1 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|