To jest poprostu nie do pomyslenia , i po co wszytsko było ?? Laski leżą w szpitalu mecza sie z bolu po wyadku i jeszcze zabili swojego kolege :/ nie wiem czy to jest naprawde takie fajne ! Chlopak ktory powienien teraz siedzec w domu przed tv, zegnaja go kochajacy jego.! Najlepszy z najlepszych siedzi w wiezieniu za ansze pieniadze Bravo POlskie pRavo! Jak ja bym była sedzia to bym i posadzila i te laski przeciez one tez wiedzilay ze kierowaca jest pjany ! Przyczynily sie do wypadku !!!
ŚPIJ W SPOKOJU !!!
|
|
DROGI KOLEGO JESTES TAK NIE WYCHOWANY ZE GLOWA MALA ! JAK TAK MOZNA A CO MA KU...A BMW DO TEGO , A JAK BY JECHCALI AUDI LUB GOLFEM CZY CZYM KOWIEK TO CO BYS WTEDY POWIEDZILAM JESTES NIENORMALNY MOWIAC TAK ! MASZ TYLE DO POWIEDZENIA SIC PRZED LUSTEREM A NIE SIEDZISZ NA FORUM I OBRAZASZ WSZYTSKO CO SIE DA !
|
|
SZKODA MI CHŁOPAKA CO UMARŁ I OSOB POSZKODOWANYCH,KIEROWCE POWINNI ZAMKNAC NA DLUGIE LATA !!!JAK ALKOHOL TO NIE JAZDA
|
|
|
|
Cwaniaku wiesz czym czuć od Ciebie miejskim szambem i jeszcze jedno na pewno uczciwie nie pracujesz jak stać cię na nowy samochód jesteś zerem !!!!
|
|
No tego to już za wiele!!!!Gdzie bym nie czytała to wieśniak wieśniak wiocha!!!
Że co? Ludzie ze wsi???!!!!
Ludzie ze wsi są mądrzejsi i nie obrażajcie ich!!!
Miastowi wszyscy
|
|
kolejny Bezmózgi Młody Wieśniak pożegnał się z tym padołem.
Poninien być przepis,że wieśniakom (LHR,LKR....) nie wolno jeździć beemkami ,nawet jako pasażerowie
A ty nie powinnas dziewczynko siedziec na forum i pier***** bzdur !! ;\
|
Strona 9 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|