Złodzieje! Cebularz jest regionalną LUBELSKĄ potrawą. Zamościa jeszcze nie bylo na ziemi jak w Lublinie i Chełmie pieczono cebularze. Ale czego sie spodziewac po miescie prywatnym.
|
|
Zgadzam się, według mnie to skandal! To nie może dojść do skutku!
|
|
A ja myślałem, że cebularz jest symbolem Urzędowa i Urzędowian.
|
|
Placek dobrem ogólnludzkim!
|
|
Chciałbym jeszcze wrócić do sprawy prowadzenia karetek i przez kogo...pracuje w zamojskim pogotowiu już kilka lat jako ratownik medyczny, mam prawojazdy kat. B ale jak na razie to za żadne skarby nie chciałbym prowadzić ambulansu. Wystarczy mi to, ze siedzę z tyłu i tak dużo roboty mam... A teraz jeszcze na dodatek wprowadzono "kierowników zespołu" oj przepraszam "kierujących zespołem" i co? nie dość że dwa etaty lekarskie sie zwolniły to dalej mamy zadłużenie w firmie, a co... Na ratowników spadła jeszcze większa odpowiedzialność, a przecież i pielęgniarki także jeżdżą jako "kierujący zespołem" a odpowiedzialność taka jak lekarza...i co 7% premii z 1091zl... za ryzyko, nerwy, nasze zdrowie...to kpina lekka jest... Nie chciałbym prowadzić karetki...dobrze że mamy kierowców... z reszta każdy w zespole sie uzupełnia i to jest najlepsze i najważniejsze...
|
|
czy aby napewno
|
|
Odpie......sie od Zamoscia Lubelskie czeresniaki.....SZLACHTA SIE ZNALAZLA Z LUBLINA I CHEłMA.......
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|