Kto, jak kto, ale dziennikarz powinien pisać po polsku chyba, że chce dorównać poziomem temu pokrzywdzonemu przez własną głupotę. Oczywiście zawiadomienie można złożyć nawet na dachu - to kwestia wyboru miejsca.
|
|
Wzruszyła mnie twoja historia, niewinny człowieku...
|
|
to jest malomiastkowa władza--poznalem tych struzy prawa juz kiedys we wlasnym domu i na wlasnej skorze---po to aby wykazac sie przed przelozonymi i pokazac jacy tak Ci pseldo srtuze prawa pracują ---oskarzyli mojego syna--wpadli we 3 zrobili rewizje nic nie zalezli nic nie odkryli ale zrobli wiele wstydu i przykrosci rodzica --zlozyli donos do sadu i oskarzyli (syn byl w wojsku) nkit nigdy z nim nie rozmawial, nie przesluchal go , nie zrobili konfrontacji--ale znajądz prawo ze to jest tz. mala szkodliwosc spoleczna --zlozyli oskarzenie i fajszywe dowody--sprawa odbyla się zaocznie czlowiek mlody zostal zaocznie skazany a funkciunariusze chyba dostali premie za dobra prace!!!! Tylko ze ojciec nie popusciil , bardzo chial dowiesc ze Ci pseldo struze prawa oklamali przelozonych , sąd i niewinnego czlowieka!! odbylo sie 8 spraw --mlody czlowiek zamiast do rodziny , do dziewczyny, do kolegow--przyjezdzal do sądu na rozprawy --tylko Ci pseldo struze prawa nie musieli się stawic i tlumaczyc ze swojego oszustwa i braku kompetencji Final---Oskarzony mlody czlowiek zostal uniewinniony , w odpowiedzi na skarge ojca do komedanta nie wiele zareagowano---a Ci niby pseldo struze prawa nie poniesli zadnej konsekwencji i nigdy nie przeprosli tego nic niewinnego mlodego czlowieka --a tymbardziej nie przeprosli nigdy rodzicow ktorym wyrządzili swoim zachowaniem tyle wstydu, merwow i poderwali opinie w miejscu zamieszkania!!! To wszystko mialo miejsce w Zamosciu!!!! A inspiratorem tego wszytkiegi byl dzielnicowy z Nowego Miasta!!!
|
|
TO ZDOLNY TEN STUDENT,CIEKAWE ILE MIAŁ PROCENT ALKOHOLU.POLICJA BEZ WINY JESZCZE NIKOGO NIE POBIŁA.PRZEŻYŁEM PONAD PÓŁ WIEKU I NIGDY NIE DOSTAŁEM OD POLICJI CZY NAWET MILICJI. ALE JAKIŚ CWANIAK CHCE SIĘ ZEMŚCIĆ POWINIEN DOSTAĆ JESZCZE NAWIĄZKĘ.
|
|
"... na prokuraturze..." gratuluję stylu!
|
|
|
|
OBYWATELU NIE KOMPROMITUJ SIĘ. POCZYTAJ SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY, ZANIM ZACZNIESZ PISAĆ,
|
|
chwdp
|
|
Masz racje-- Ci co nie sa na codzien w tym kraju ze slownikiem orograficznym , moga byc opluwani , kopani i pomawiani . Pozdrawiam -pewnie jestes jednym z tych --uczciwych i strozy!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|