dla mnie też jest oczywiste
|
|
dla mnie też jest oczywiste
|
|
Przecież to jasne, że Zarząd Dróg Grodzkich jest częścią magistratu. Zamojscy urzęnicy sami wpadają we własne sidła. Może teraz zobaczą, że te pozamykane przejścia są poprostu bez sensu. A za zapłacone mandaty powinno się ludziom kasę oddać!
|
|
Kurdę, ile takich sytuacaji jest. Bo w Zamościu są równi i równiejsi. Straż powinna zareagować.
|
|
Miejscowy dziennikarz, a nie skomentował ostatnich słów p. Radzika?
Szli na plac robót - jeśli nie ma do niego innego dojścia, to musieli złamać przepis. Mieszkańcy na teren robót nie chodzą
Jeśli jest inne - to na podstawie zdjęcia fotoreportera Dziennika pan Gramatyka powinien wystawić mandat
Jeszcze nie jest za późno, jeśli dziennikarz pociągnie temat
|
|
A właśnie, że mieszkańcy miasta tamtędy chodzą! I to non stop. Jedni na parking, inni skracają sobie drogę i po chwili... muszą zawracać, jeszcze inni zaglądają "co też tam odkopano". Ilu z nich złapano? O tym wiedzą tylko policjanci i komendant straży.
|
|
Oczywiście, że jest inne dojście. Można wejść od tyłu Nadszańca (od strony przystanku autobusowego) i przejść przez fortyfikacje. Prosto na budowę. Tyle, że na to potrzeba się trochę... pofatygować.
|
|
Urzędnicy mogli też podjechać na plac samochodami.
|
|
najbardziej deb***ne uzasadnienie łamania prawa: "nie ma innego sposobu dojścia do robót. To jest dla mnie oczywiste." Dla mnie jest oczywiste że jeden bezmyślniak nie zappewnił dojscia, a inny bezmyslniak łamioe prawo
|
|
wydaje mi się że te pieniążki to zasiliłyby budżet miasta a nie straży miejskiej
|
|
I znowu nam sie pokazała sławna pani Muszyńska !!!! Nie czas na emeryturkę ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|