Naprawdę nie potrafisz zrozumieć czytanych słów? W tym konkretnym przypadku odniosłem się wyraźnie do KRK. W którym - jak w każdej grupie społecznej - znajdzie się część ograniczona,"Ograniczeni wierni" to całkiem nowe twoje określenie? Dotyczy wszystkich wyznań czy tylko kk?Ten coraz szerzej rozprzestrzeniany mit o rzekomum ucisku (często nazywany wręcz prześladowaniem) KRK w Polsce, to kolejne wierutne kłamstwo rozpowszechniane przez ograniczonych wiernych i podpowiadane im przez kler, w tym hierarchów.Uprzejmie informuję że wszystkie wyznania mają w Polsce takie same prawa. I teraz pytanie: dlaczego taki zmasowany atak skierowany jest tylko na KK ?Znowu to kłamliwe i bezczelne przedstawianie spraw: "zmasowany atak". Sami są u władzy - podporządkowali sobie rząd, sejm, "prezydenta", w dużej mierze tzw. "wymiar sprawiedliwości", narzucają ludziom prawo oraz sposób życia i jeszcze biadolą, że ktoś śmie wydać z siebie jakiś głos sprzeciwu. Wobec jawnego zabobonu opartego na żydowskich starożytnych bajaniach o wielkości swojego narodu i rzekomej "boskiej pomocy" wyrażanej cudami, zabobonu wzbogaconego "tradycją" i rzekomymi "objawieniami maryjnymi".
|
|
Tchórz boi się naruszyć dobre imię wyznawców innych religii, za to ochoczo nawala na KK.
|
|
Tchórz boi się naruszyć dobre imię wyznawców innych religii, za to ochoczo nawala na KK.Jaki ty jesteś prosty. Prostacki nawet. Nie przyszło ci do głowy, że z innymi wyznaniami nie miałem do czynienia jako wierny i tylko KK mogę w związku z tym - jako wieloletni wierny - niebezpodstawnie krytykować? |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|