Nie a się co czepiać tego że to brat senatora PiS. Jakie to ma znaczenie? No chyba, że senator pomagał ukrywać sprawcę, albo mataczył, ale nie sądzę, by tak było - w Prawie i Sprawiedliwości? Nie...
|
|
Wiem, że gdyby rodziną mordercy był ktoś z Platformy to od rana do wieczora by to leciało w szczujni. Ale po za tym, to jakie ma znaczenie, że czyjś brat jest mordedcą. Każdy odpowiada za swoje czyny, a nie czyny kogoś z rodziny.
|
|
" nie napisałem, że mam jakikolwiek dowód na to że tak było, ale ty też nie dysponujesz żadnym dowodem na to że tak nie było" - trochę zmieniłem, ale sens został. Od siebie dodam, że gdyby to był brat kogoś z opozycji, to byśmy słyszeli, że... Nic się nie stało...
|
|
" nie napisałem, że mam jakikolwiek dowód na to że tak było, ale ty też nie dysponujesz żadnym dowodem na to że tak nie było" - trochę zmieniłem, ale sens został. Od siebie dodam, że gdyby to był brat kogoś z opozycji, to byśmy słyszeli, że... Nic się nie stało...Idioto, czy ty rozumiesz, do czego się odnosisz? Ja tu piszę, że "Nie ma się co czepiać tego że to brat senatora PiS. Jakie to ma znaczenie?", a ty od razu o opozycji. Nie możesz wytrzymać bez skontrowania opozycją? Jeszcze o Tusku coś napisz, albo o Nowaku - uwielbiasz to. |
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina labydzina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazły i labidzą na całego
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|