POKOLENIE JP II he he he he he...
|
|
o kurcze... az 10 lat ! wow... nie sadzicie ze to za duzo ja bym dala chociaz 2 a nie 10 ;/ bez przesady ;/ wescie pod uwage to ze byli pod wplywem alkoholu i nie robili tego swiadomie ! ;/
|
|
heh... to chyba Izi juz nie pochodzi sobie do naszej szkoly... ale i tak dlugo wytrwal i jej nie chcial chyba podpalic chociaz moze... bedziemy tesknic ale tym razem ostro przegieli...
|
|
Biedny Izi, no... taki fajny ziom... będziemy tęsknic...
|
|
haha xD co dal! :/ Izi :/ Zal XD do dwojki dlugo nie pochodzil. ojjojojoj
|
|
Tesknic??? Za deb***ami???
10 lat to za malo. To juz pod recydywe podchodzi. Spuscic gowniazom wpie**ol i zamknac na te 10 lat. Takich deb***i nalezy izolowac od swiata. To ze byli pod wplywem alkoholu to niby maja byc okolicznosci lagodzace? Im jeszcze alkoholu pic nie mozna, a jesli nie potrafia pohamowac emocji po spozyciu to nie powinni sie do alkoholu brac wcale.
|
|
Paweł społeczniaku siądź na trzonek od miotły i powtórz 5 razy "jestem społeczniakiem". A później na makowca do naczelnika.
|
|
oJOJoJ CHŁOPAKI CO DALI A TACY FAJNI ZIOMALE ,NO WEŹCIE BEZ PRZEGIĘĆ MI TU EHH:(
|
|
jak chcecie pisac komentarze to prosze bez nazwisk, przezwisk i imion bo to co piszecie to jest przegiecie paly...nie wolno k***wa sypac nazwiskami a tym bardziej przezwiskami
|
|
jestem w szoku...gdzie są rodzice tych chłopców???a może coś takiego wcale nie musiało się wydarzyć?wystarczyło by tylko żeby ktoś się nimi zainteresował i zareagował wtedy kiedy trzeba.szkoda chłopaków,są naprawdę równi...ehhh
|
|
Paweł ... Ty chyba musisz byc z psów że tak mówisz ... a bez powodu nie kradli by ... Widocznie nie mieli na "smoking" hehehe
|
|
Może paweł trochę za ostro to powiedział, ale w tym racji trochę jest... a jeśli ich bronicie to widać jesteście nie lepsi od nich... To są recydywiści, jak ich nie przymknął to to się znów powtórzy i będzie tak w kółko, jakby się włamali do Twojego domu i próbowali Cię okraść Buc1k i regnarok...
|
|
Ch*j Wam do Tego ! Chcieli to tak zrobili ! Jak Wam się coś niepodoba to wypier**lajcie z Tego Miasta ! :PP
|
|
ale ziomki dali massa
|
|
maja u mnie mistrza swiata..........prawie dorownali beretowi........ale i tak nie przebije akcji z woda............jak wbije do hrubka to u pale ich na masse elo pozdro z rotterdamu 3majta sie
|
|
co za scierwo teraz w hrubieszowie rosnie ja bym ich wszystkich spalil . NIEROBY I TYLE
|
|
Znam ich i to bardzo dobrze... hehe W pewnym sensie mozna się było po nich tego spodziewać, ale cóż... nudziło się im pewnie hehe.. Ehh Ziomki, ziomki nie pojdziecie siedziec wiem o tym... Napad to trzeba było zrpbic ma psy, tak jak kiedyś obmyslalismy hehe... Pzdr.. Ale może juz troche przystopujcie... A z resztą to ich sprawa i juz... Elo!!
|
|
Balagan beretowi nikt nie dorowna....3 maj sie pozdrow tam wszystkich elo ziomek
|
|
no coz... ale Emilian to BOTWINA bo to niedorozwiniety burak... jak powiadaja...
|
|
Po pierwsze nie w krypcie, ale w kruchcie kościoła, po drugie Ojciec Gwardian nazywa się Kudzia, a nie Kucia...
Co do degeneratów - świętokradców, to powinno się ich odizolować, bo jeśli ktoś zalewa, a zarazem podpala szkołę, po czym rabuje świątynię wykazuje tak dużą degenerację, że uznany być powinien za niebezpiecznego dla porządku publicznego i obywateli. 0,5 promila nie może być tu okolicznością łagodzącą, bo bycie na rauszu nie jest upojeniem alkoholowym, poza tym skąd 17-letni gówniarze wzięli alkohol? Za "całokształt" powinni swoje odsiedzieć, przy czym podczas odbywania wyroku powinni wykonywać w ramach resocjalizacji prace społeczne - może nauczyli by się szacunku do cudzej pracy...
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|