![]() |
współczuję
|
![]() |
Oto Polska właśnie... a banki "Zachodnie". Mamy największy WIBOR na całym świecie. .. Oto Polska właśnie...
|
![]() |
Współczuję, mam nadzieję że z tego w jakiś sposów wyjdą i dzieci będą miały normalną rodzinę i dom.
|
![]() |
Niech mi ktoś wytłumaczy- gość wziął kredyt 65tys a bank żąda w calości 297tyś- ponad 4 razy tyle ile wynosiła kwota kredytu- czy to możliwe?- ile wynoszą tzw. karne odsetki?- przecież ten człowiek nigdy nie wyjdzie z długów- taki BANK to BABILON. Przecież bankowi nie dzieje się krzywda bo moim zdaniem kasę już dostał i to z nawiązką. Takie funkcjonowanie systemu bankowego jest NIELUDZKIE.
|
![]() |
Oto polacy. Biora kredyt bez czytania, nie rozumieja co jest napisane, nie spłacają a na koniec jeszcze szukają współczucia na siecie... Szkoda słów, ale to typowe polslskie cfaniactwo.
|
![]() |
Banda złodziei w białych kołnierzykach. To nasz rząd z prywatyzował wszystkie banki. A jakie są polskie banki? Współczuję tej rodzinie.
|
![]() |
Pisze się cwaniactwo buraku |
![]() |
Jak byś miał dług ciągnący się od połowy lat 90-tych to też musiałbyś spłacić 5 razy więcej niż wynosiła nominalna kwota kredytu. Wierzytelności podlegają oprocentowaniu, kumulującemu się z roku na rok. W ekonomii nazywa się to pętlą kredytową.
|
![]() |
Czas najwyższy powołać z powrotem do życia Armię Krajową i wstrząsnąć "naszą" elitą
|
![]() |
To są właśnie banki, złodzieje działający w świetle prawa. Powinno się to kurestwo rozgonić.
|
![]() |
DOBRY ZWYCZAJ,NIE POŻYCZAJ!!!!
|
![]() |
DOBRY ZWYCZAJ,NIE POŻYCZAJ!!!!
|
![]() |
Przykład jakich wiele. Świat zbudowany jest z warstw nierówności tj. niesprawiedliwości społecznej a spoiwem tej budowli jest pieniądz. Niewielu jest w stanie wyobrazić sobie świat bez tego spoiwa. Moim zdaniem jest to wynikiem kryzysu świadomości czy też wyobraźni. Karmieni jawnymi kłamstwami typu : " pieniądze szczęścia nie dają " albo : " pewne jak w banku " wierzymy. Wiara jest naszą karmą jesteśmy z jej pomocą hodowani na dłużników.
Przeczytałem artykuł o smutnym losie "poddanego" banków ale jeszcze bardziej rozdrażniła mnie stopka o " spirali kredytów ", w której jakiś Paweł plecie o kredycie konsolidacyjnym i upadłości konsumenckiej poprzedzając to stwierdzeniem oznaczającym : ratki trza płacić,ratki. Czuję się w obowiązku wyjaśnić, że tzw. kredyty konsolidacyjne dla człowieka w spirali kredytów NIE MA ! Starając się wyplątać z sieci bankowej nie prośmy o to banku. Dowiemy się np. że dług z karty kredytowej czy kredyt na rorze i inne jeszcze nie wchodzą w grę albo duże zadłużenie w bik-boku ( nieprzeterminowane zaznaczam ) spowoduje, że bank odmówi z nadzieją zyskania kolejnej dojnej krówki. Upadłość konsumencka ? Ha ha ha. Radzę się dowiedzieć prawdy !
|
![]() |
Jak jesteś taki mocny że możesz się obyć bez żadnych kredytów to tylko pogratulować. Gdzie się dorobiłeś takiej fortuny? Na zmywaku czy wygrałeś w lotto? A może jesteś byłym bankierem, który teraz kala własne gniazdo? |
![]() |
A, to było dosyć proste. Uczyłem się, pracowałem. Dopóki mnie nie było stać na samochód - jeździłem rowerem, dopóki nie zarobiłem na rower - chodziłem piechotą. Nie paliłem. Dzieci - gdy już mnie było stać. Nigdy żadnych kredytów ani pożyczek. Dzisiejsi dłużnicy na ogół jeżdżą samochodami, oni i ich liczne dzieci muszą mieć komórki ... . A potem płaczą ... . Nie mówię, że wszyscy, ale zbyt wielu nie potrafi dopasować stylu życia do dochodów... . |
![]() |
MOŻE JAKIŚ ŚWIETY POMOŻE,TERAZ SĄ NOWI BĘDĄ CUDA,,,,I MAMONA
|
![]() |
BANKI TO KU*** rozdaja na lewo i prawo a potem domagają się swojego od najbiedniejszych i gdzieś mają z czego zapłacisz!
|
![]() |
polskie banki to zlodzieje, proste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Jak się pisze, wiem doskonale ale są cwaniacy i polskie cfaniaczki. Różnica duża, bo cwaniacy jakoś z tego sie wybronić potrafią, a cfaniakom niestety sie nie udaje. |
![]() |
Wiem z własnego doświadczenia że kredyty często otrzymywali ludzie którzy - dla własnego dobra- nigdy kredytu nie powinni dostać.
"Profesjonalistom" z banków to jednak nie przeszkadzało, bo kredyty trzeba było sprzedawać i stosowano wysokie zabezpieczenia. Jestem przekonany że opisanych sytuacji jest znacznie więcej, nie doszloby do nich gdyby bankowcy potrafili powiedzieć: nie.
Nie byłoby wielu -mozna tak nazwać- tragedii nieświadomych kredytobiorców, którzy tracą dorobek całego życia i zdrowie dzięki infantylizmowi bankowców.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|