nareszcie upupiono nadętego kopacza
|
|
jaki żałosny jesteś. Co głupota robi z ludzi
|
|
nareszcie upupiono nadętego kopaczaTy idiota poprostu jesteś i tyle, gdzie ty tą "nadętość" widziałeś u Roberta Lewandowskiego?,chłopaki wczoraj podeszli do siebie pogratulowali sobie na wzajem , zamienili parę słów i było fajnie. Jeśli ktoś nie potrafi zrozumieć słowa "plebiscyt " to niestety po raz kolejny Paweł Fajdek, który wczoraj miał człowiek wrażenie, obrażony był na cały świat że był jak dla niego tylko trzeci. |
|
Dokładnie. Fajdek, ten to jest dopiero nadęty. Silny i najlepszy w swoim fachu, ale buraczysko jakich mało wśród mistrzów. Brawo Zmarzlik. To dowód na to, że aktualnie żużel ma się w Polsce najlepiej.
|
|
Nie wiem co ludzie widzą w tym żużlu! To w ogóle Sport jest?
|
|
Brawo Bartek zasłużyłeś, widziałem na żywo jak mijałeś na ostatnim łuku lubelskich żużlowców jak kołki to była akcja roku.
|
|
Nie wiem co ludzie widzą w tym żużlu! To w ogóle Sport jest?.Jest sport bardzo popularny w Polsce i paru innych krajach, Bartek Zmarzlik osiągną w tej dyscyplinie maksimum i za to należy mu się szacunek, i czapka z głowy. Jak najbardziej Bartkowi należało się zwycięstwo w plebiscycie, chociaż przyznam się że żużel też nie moja bajka i tej dyscypliny sportu wogóle nie oglądam. |
|
fajnie !
Lewandowski powoduje wymioty
|
|
Brawo Bartek. Zasłużyłeś na ten zaszczytny tytuł. Lewandowski póki co żadnego tytułu dla Polski nie wywalczył więc nie może być mowy o wygrywaniu w Plebiscycie. Piłkarzem jest wielkim i za to szacunek ale ubiegły rok należał do Bartka. Obiektywnie.
|
|
Co w tym zestawieniu robią Lewandowski i Leon?
|
|
Lewandowski gra dla Niemca dlatego od kilku lat nie może wygrać.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|