Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Domowa siłownia

Utworzony przez Andrzej, 25 lutego 2020 r. o 08:23
Tak sobie myślę, żeby zrobić sobie w domu niewielką siłownię. Mam na parterze kilka takich gospodarczych pomieszczeń, w tym jedno, które ma koło 35 metrów kwadratowych więc kilka sprzętów by się zmieściło. Tylko tak nie bardzo wiem na jakie ewentualnie sprzęty się zdecydować. Może ktoś z Was cos podpowie?  
Odpowiedz
Bez obaw możesz sięgnąć do oferty ***s://***k-sport.com.pl/. Mam sprzęt od nich w swojej siłowni i bardzo sobie chwalę. Widać, że firma faktycznie ma bardzo dobrze przygotowane urządzenia, które są bardzo wytrzymałe i nawet jeśli siłownia będzie mocno uczęszczana to takie sprzęty będą się tam dobrze sprawdzać, można się na nie zdecydować.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...