![]() |
Czyli jak mam karnet to mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy od wojewody?
|
![]() |
Rozumiem że Msze Święte w niedziele też odwołujemy? Na niektórych uczestników tyle samo co na meczu Motoru
|
![]() |
A moze Mpk zawiesicie aby ludzie nie gromadzili sie w autobusie w czasie przejazdu. Nie wywołujcie na sile w ludziach paniki i strachu
|
![]() |
Parafiaszarowola.pl
|
![]() |
Dobrze że karnetu na Hetmana nie kupiłem a miałem jutro kupować.
|
![]() |
To jakiś żart ?
|
![]() |
A jak się okaże, że na koronawirusa choruje aż 2 obywateli (na 37 milionów), to zamkną wszystkie sklepy?
|
![]() |
Czy to prima aprilis? Kogoś zdrowo pokręciło
|
![]() |
A mecz piłki ręcznej Padwy Zamość będzie w sobotę ? Bo na hali to raczej wieksze zagrożenie bo to zamknięte pomieszczenie.
|
![]() |
Mecze też będą rozgrywane wirtualnie? Jeżeli nie to piłkarzom grozi hospitalizacja. Ps. p.Wojewodo: kościoły, sklepy, transport publiczny i urzędy POZAMYKAĆ. Ten coronorobal wszystkich nas zje!!!!
|
![]() |
To dobrze, że nikt tego dziadostwa nie będzie oglądać
|
![]() |
Walcie się... I co zamkniecie mnie jak będę chcial wejsc na stadion w Łęcznej w niedzielę... Taki chu... Ja siebwybieram na mecz... A pan wijewoda niech se qrwa i binkier wykopie i sie w nim zamknie...
|
![]() |
Gratuluję decyzji deb.. le. Przypominam w Polsce stwierdzono 1 przypadek w Zielonej Górze.
|
![]() |
I, że niby pseudo ochrona ma nas powstrzymać przed wstępem na własny stadion. Hahahahahha
|
![]() |
Sare za karnet niech Sprawka odda kibicom
|
![]() |
Skąd taka decyzja?Chyba że coś ukrywacie prze społeczeństwem w lubelskim
|
![]() |
Apeluję do lubelskiej kurii o odwołanie wszystkich Mszy Świętych. Proszę wziąść pod uwagę że ryzyko zachorowania na nowego wirusa jest najwyższe u osób starszych - a takich jest najwięcej wśród odwiedzających kościoły. Mam nadzieję że księża podejmą racjonalną decyzję w trosce o swoich parafian. W przypadku gdyby jednak tego nie zrobili to wierzę że wojewoda w sobotę podejmie stosowne kroki.
|
![]() |
Głosujcie dalej na pis , to niedługo wszystko zamkną.
|
![]() |
Paranoja. I tyle w temacie.
|
![]() |
To sie poczul pseudowojewoda wazny. Ciekaw jest czy bedzie mial jaja zeby pozamykac takze koscioly gdzie wiekszosc to osoby starsze i najbardziej narazone na infekcje.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|