![]() |
Nie no piękny wywiad :D
|
![]() |
mydlenie oczu
|
![]() |
Brak ladu i skladu. Przeskakiwanie z tematu na temat. Mieszanie organizacji i platanie sie miedzy tematami.
|
![]() |
Powodzenia. Oby tak dalej! Od dwóch lat chodze na zajęcia które robicie w ramach budżetu obywatelskiego. super sprawa!!
|
![]() |
Byłem w AZS kiedy jeszcze studiowałem w Wyższej Szkole Inżynierskiej (dzisiejsza Politechnika Lubelska) i moje dziecko studiujące na UMCS też trenuje siatkówkę. Poznałem tam wielu wspaniałych przyjaciół, z niektórymi mam kontakt do dziś
|
![]() |
Cieszy że młodzi ludzi działają w Lubelskim sporcie, AZS przez lata robił wiele dobrego i widzę, że dalej ma to sens. Pamiętam jeszcze czasy świetności AZS Lublin, patrząc teraz na tych młodych ludzi widzę, że jest szansa że kiedyś te czasy wrócą. Brawo!
|
![]() |
Można przypisać sporo plusów dla AZS. Będąc studentem również byłem członkiem sekcji sportowej na mojej uczelni. Cieszę się, że AZS ciągle idzie do przodu, praktycznie z każdym sezonem czymś nowym mnie zaskakujecie.
|
![]() |
AZSsiakiem jest sie do końca życia!
|
![]() |
AZS cały czaas się rozwija. Ja jak byłem na uczelni wyższej to tak prężnie on nie funkcjonowal, teraz nieustannie coś się dzieje. Zawody, imprezy - wszystko zorganizowane bez żadnych zastrzeżeń. Teraz jedyna styczność jaką mam z AZS to żona, która chodzi na bezpłatne zajęcia z budżetu obywatelskiego ;)
|
![]() |
łuu pojechane grubo z komentarzami :D
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|