![]() |
Nie ma takiej Fundacji AZS UMCS Lublin
|
![]() |
Gdyby nie konszachty z Dyrektorem Wydziału Sportu a co za tym idzie miejska kasa to gówno byście mieli, a tak mając odpowiednie wsparcie z budżetu miasta łatwo jest wyciągać z mniejszych ośrodków utalentowanych sportowców i przypisywać sobie zasługi, co do osiągnięć to numer jeden bylo stworzenie w Lublinie sekcji bobslei wszak nasze miasto ma w tej dyscyplinie ogromne tradycje.
|
![]() |
NARESZCIE !!! :)
|
![]() |
Kolejny wywiad tylko ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja..
|
![]() |
Trzeba przyznać, że ostatnio AZS UMCS radzi sobie nadzwyczaj dobrze. Zobaczymy co z fundacją, ale takie same rozwiązanie wprowadził Start Lublin i wyszło mu to na dobre. Trzymam kciuki!
|
![]() |
Jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku. Dajmy jeszcze trochę czasu, ale wydaje mi się, ze z nowo zalozonej fundacji będą płynęły same pozytywne skutki
|
![]() |
W takim razie czekamy na efekty podziału, jednak myślę że to dobry ruch. Powodzenia!
|
![]() |
Sama fundacja to normala rzecz, mają taką i Start i Motor, byleby fundacja nie działała rękami pracowników klubu, bo wówczas wszyscy przegrają, a Gaweł powiedz: "Nie udało się, bo zawiedli inni" i zrzuci z siebie odpowiedzialność. AZS robi kawał dobrej roboty: koszykówka, lekkoatletyka na światowym poziomie, pływanie jakiego w Lublinie nie było, Aktywny Lublin z któego korzystają moja mama i siostra i wiele, wiele innych znanych mi osób, a córka jest w klasach profilowanych, Akademickie Mistrzostwa Polski w których sam kiedy brałem udział (nie oszukujmy się, uczelnie mamy gów*ianym poziomie naukowym, gdyby nie sport, to już ogóle byłby dramat) i Bóg wie co jeszcze. Znam ludzi z AZS i mało kto u nich bierze kasę za to, no chyba, że robi to zawodowo, ale no kurde, z czegoś trzeba żyć. Nawet Radni "nieporadni" i biorą kasę za swoją pseudo robotę
|
![]() |
Sama fundacja to normala rzecz, mają taką i Start i Motor, byleby fundacja nie działała rękami pracowników klubu, bo wówczas wszyscy przegrają, a Gaweł powiedz: "Nie udało się, bo zawiedli inni" i zrzuci z siebie odpowiedzialność. AZS robi kawał dobrej roboty: koszykówka, lekkoatletyka na światowym poziomie, pływanie jakiego w Lublinie nie było, Aktywny Lublin z któego korzystają moja mama i siostra i wiele, wiele innych znanych mi osób, a córka jest w klasach profilowanych, Akademickie Mistrzostwa Polski w których sam kiedy brałem udział (nie oszukujmy się, uczelnie mamy gów*ianym poziomie naukowym, gdyby nie sport, to już ogóle byłby dramat) i Bóg wie co jeszcze. Znam ludzi z AZS i mało kto u nich bierze kasę za to, no chyba, że robi to zawodowo, ale no kurde, z czegoś trzeba żyć. Nawet Radni "nieporadni" i biorą kasę za swoją pseudo robotę[/quote] Coś w tym jest. Moja żona uczęszcza na arenę na darmowe zajęcia z obrony własnej. Co roku głosujemy na aKtywny lublin i nie żałuję. Lepsze to niż srające koty albo zrzucanie obowiązków miasta np.: chodnik na budżet obywatleksi. [quote]Gdyby nie konszachty z Dyrektorem Wydziału Sportu a co za tym idzie miejska kasa to gówno byście mieli, a tak mając odpowiednie wsparcie z budżetu miasta łatwo jest wyciągać z mniejszych ośrodków utalentowanych sportowców i przypisywać sobie zasługi, co do osiągnięć to numer jeden bylo stworzenie w Lublinie sekcji bobslei wszak nasze miasto ma w tej dyscyplinie ogromne tradycje.Zaoraj azs i ciekawe co ci zostanie. MotUr w czwartej lidze grający z przeciwnikami o żenującym poziomie? W całej Polsce tak to działa, że AZS robi sport zarówno dla mieszkańców jak i wyczynowy. A klub jest dobry to przyciąga do siebie zawodników. Sam pochodzisz pewnie z zadupia pod Hrubieszowem i przyjechałeś do Lublina po lepsze perspektywy, więc nie broń tego sportowcom, którzy w przeciwięstwie do Ciebie osiągnęli coś w przeciwieństwie do Twojego smutnego i bezsensownego życia przed komputerem. Puknij się w głowę człowieku. |
![]() |
5 ostatnich komentarzy pozostawie bez komentarza. Mimo że zachowany odstęp czasowy to zryw interwalowy widoczny :)
|
![]() |
Zupełnie nie rozumiem tej polskiej mentalności. Marudzimy, bo komuś udało się coś zbudować. Im gorzej tym lepiej. I nie mówię tu tylko o narzekaniu na AZS, ale na całe środowisko sportowe, na Motor, Żużel, Start i SPR. Zamiast sobie zazdrościć proponuję naśladować i korzystać z dobrych praktyk.
|
![]() |
Politechnika powinna szybko wykorzystać tą sytuację..
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|