![]() |
Działalność sportowa i instytucje sportowe nie powinny być opodatkowane tak jak działalność kościołów...
|
![]() |
Raczej nie powinien być to problem dla klubu przecież dobrze się prowadzi nie szasta kasa nie kupuje zawodników na lewo i prawo tym bardziej nie sprzedaje więc kasa na podatek by się znalazła
|
![]() |
Co chwilę słyszy się, że miasta czy gminy zwalniają z płacenia podatku od nieruchomości koncerny zagraniczne które budują fabryki lub stawiają markety. A tu na tapecie mamy klub dzięki któremu cała Polska wie gdzie jest Łęczna. Lokalne tradycje są ważniejsze niż zagraniczne koncerny. Mówimy o problemach otyłości wśród młodzieży a utrudniamy funkcjonowanie organizacjom które dbają o zdrowie naszych dzieci. Ja nie widzę tutaj argumentów na nie. A co do komentarza ,, PISFAN'' to właśnie chyba sam Pan dał argumenty że trzeba pomóc bo klub nie szasta pieniędzmi co oznacza że prowadzony jest gospodarnie a to jest plusem w dzisiejszych czasach.
|
![]() |
Kogo obchodzi jakiś klub sportowy - ludzie przecież jak zwolnią ich to za tą kasę kupią jakiegoś pseudo piłkarzyka a my wszyscy dostaniemy podwyżki za śmieci, wodę albo podatku od nieruchomości. Niech płacą - same święte krowy kluby kościoły wspólnoty. Rozumiem szpital zwolnić albo szkołę ale klub to może ja sobie klub ping ponga w domu założę i też niech mnie zwolnią.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|