![]() |
A może by tak czytelnicy poznali pełną dziesiątkę sportowców??!!!!
|
![]() |
zabawny ten .......... właściwie nie wiem jak to nazwać . Zastanawiam się i ciągle nie mogę wymyślić jakim kluczem kapituła na jednym podium postawiła Fajdka , Mirosław - mistrzowie świata i Lamparta ??? jakim kluczem kapituła ( ciekawe kto w niej zasiada ) postawiła drużynę żużla przed mistrzyniami Polski MKS i GKS ??? jakim kluczem trener 6 drużyny w lidze jest lepszy od trenerów piłkarek ręcznych i piłkarek nożnych ?? Patrząc na wyniki sportowe nie potrafię tego wytłumaczyć .
|
![]() |
Trzeba przyjść na stadion żużlowy żeby zrozumieć
|
![]() |
Gdyby tuż za mistrzami świata, pretendentami do medali IO znalazłaby się piłkarka nożna lub ręczna, to zestawienie wyglądałoby lepiej? Dzisiejszy sport to ciężka praca więc szacunek dla wszystich sportowców.
|
![]() |
zabawny ten .......... właściwie nie wiem jak to nazwać . Zastanawiam się i ciągle nie mogę wymyślić jakim kluczem kapituła na jednym podium postawiła Fajdka , Mirosław - mistrzowie świata i Lamparta ??? jakim kluczem kapituła ( ciekawe kto w niej zasiada ) postawiła drużynę żużla przed mistrzyniami Polski MKS i GKS ??? jakim kluczem trener 6 drużyny w lidze jest lepszy od trenerów piłkarek ręcznych i piłkarek nożnych ?? Patrząc na wyniki sportowe nie potrafię tego wytłumaczyć .Bo to taka kapituła |
![]() |
zabawny ten .......... właściwie nie wiem jak to nazwać . Zastanawiam się i ciągle nie mogę wymyślić jakim kluczem kapituła na jednym podium postawiła Fajdka , Mirosław - mistrzowie świata i Lamparta ??? jakim kluczem kapituła ( ciekawe kto w niej zasiada ) postawiła drużynę żużla przed mistrzyniami Polski MKS i GKS ??? jakim kluczem trener 6 drużyny w lidze jest lepszy od trenerów piłkarek ręcznych i piłkarek nożnych ?? Patrząc na wyniki sportowe nie potrafię tego wytłumaczyć .Bo taki mamy poziom pilki kopanej u kobiet I pilki recznej czyli slabiutki I mal kogo to obchodzi. Na jeden mecz zuzla przychodzi wiecej ludzi niz przez caly sezon recznej czy kopanej. Podaj jakas pilkarke reczna albo nizna ktora w wieku 18 lat sie wybila I cos osiagnela ? |
![]() |
Prezydenta nie zaprosiliscie bo Go nie lubicie czy nie szanujecie czy nie uznajecie za Prezydenta?! Wstyd! Już teraz wiem dlaczego tylko górki czechowskie i górki! Od dziś nie będę was czytać ani moja rodzina! Jesteście beznadziejni
|
![]() |
prezydent bawil sie na balu charytatywnym....nie tanczył ponoc nogi w kolanach go bola....
|
![]() |
po fotkach widac ,że jakas anemiczna ta impreza
|
![]() |
Michota ma szczenę jak Gmoch, lol
|
![]() |
Oferujemy szybka pozyczke
Potrzebujesz pozyczki biznesowej lub osobistej? Nasza firma udziela pozyczek osobom fizycznym i firmom w wysokosci 2% oprocentowania rocznie.
Odwiedz nasza strone internetowa pod adresem: ***s://Amitybrokers.com, aby rozpoczac,
lub po prostu wyslij nam e-mail
Na adres Service@Amitybrokers.com
Mozesz rozmawiac na zywo na WhatsApp +1 (619) 736-9432
|
![]() |
Czesc przyjaciele
Nazywam sie TERESA ZAJAK
Jesli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosilem cie do skontaktowania sie z ANNA CHROMA
I nie bedziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pozyczke w wysokosci 130 000 Zl