to nie start wygrał , to azs przegrał , przegrał sam ze sobą ... !
|
|
Moż byłem na innym meczu ale wydaje mi się, że zwycięskie punkty Start zdobył po rzucie Łukasza Wilczka równo z końcową syreną...
|
|
celej, celej, celej.... dlaczego nikt nie wspomina o szymańskim i jego 3 trójkach, bez których i celeja rzuty mozna by sobie wsadzić w .... dzieki tym 3 trójkom start wygrał. to zwycięstwo jest szymańskiego a nie wilczka czy innych.
|
|
Oglądająć zawody miałem wrażenie że wszyscy zawodnicy Wikany poruszają się na parkiecie bardzo ospale. Kompletnie brak ruchu na obwodzie.Bardzo dobrze że zaskoczyła trójka , bo inaczej nie dałoby się rady wygrać tego meczu.52 pkt drużyny przeciwnej do przerwy u siebie to kłopot.Duży potencjał tej drużyny na bardzo chwiejnych nogach,coś nie tak po świętach,albo z treningiem.Brak t.z głodu koszykówki.
|
|
Nasprowadzali masę zawodników,dwóch odeszło,jednego nie ma w wyjściowym składzie -Szczypka,dwóch grzeje ławę,Kowalski i Marciniak.Czego Derwisz z nich nie korzysta ? Czemu mając potrencjalnie wyrównaną i szeroką kadrę nie potrafi narzucić szybszego tempa gry,bardziej agresywnej obrony? Dlaczego jego zawodnicy nie mają siły do żywszego biegania? Co on robi na treningach? Bo wydaje mi się , że trenuje siłę a nie elementy taktyczno-techniczne. Z takim trenerem trudno czuć "głód" koszykówki. |
|
Punkty padły równo z końcową syreną a nie na 7sek. przed nią. Redaktorzyna chyba się zdrzemną albo był na innym meczu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|