Biedni gracze Znicza , czy obrazenia sa powazne bo jesli tak to prosze zglosic sie na pogotowie celem zmniejszenia tych dolegliwosci po rozbiciu.
|
|
smiejemy sie z graczy i samego klubu bo prawda jest taka ze nikt nie wierzy w zagraniczny zaciag zrobiony w Starcie kedy wszyscy sympatycy kosza w Lublinie od zawsze mieli rodzimych zawodnikow tyle ze przyszly inne czasy klaniaja sie dawne klotnie pomiedzy dzialaczami i klubami do tego dochodzi problem finansowy a powiekszenie ligi czy jak kto woli danie dzikiej karty wymoglo taki osobowy stan rzeczy w klubie wazne jest jednak jedno jesli ta druzyna zacznie porzadnie grac zwyciezac to prosze jej kibicowac bo to zawsze bedzie START Lublin a wszyscy wiecie co oznacza ta nazwa
|
|
wszystko fajnie, tylko czy aby na pewno ta drużyna powinna nazywać sie start LUBLIN... Ja mam wątpliwości. Kogo my tam mamy... prezes, drugi trener, trzeci trener, Kowalski (będzie grał bardzo mało), Hałas (jeszcze mniej), Szczepaniak (wcale), Ciechociński (nie wiadomo). To jaki to Lublin?? Ale niech sobie kazdy kibicuje komu chce. Ja tam im na pewno nie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|