Tomczyk teraz walczy żeby utrudnić życie Motorowi. I takie coś było prezesem??? Jego obchodziło co i jak będzie z Motorem??? A teraz go obchodzi Motor??? Takich z piłki powinno się wydalać raz na zawsze
|
|
Bandytów należy karać . Nie ma świętych krów. Jeszcze rogacz , który przy pomocy dwóch kolegów pobił człowieka też powinien ponieść konsekwencje.
|
|
Bandytów należy karać. Jeszcze rogacz, który przy pomocy dwóch kolegów pobił człowieka też powinien ponieść konsekwencje prawne.
|
|
Takich z piłki powinno się wydalać raz na zawszeObchodzi. Tak jak wszystkich, którym zależy na klubie i atmosferze wokół klubu. A nie na bandziorach. Ty też właśnie wydaliłeś. Kupę g...na. Z siebie. |
|
Człeniu. Zauważyłeś że przed Goncalo Motor wiele lat poniewierał się po małych miasteczkach i wsiach??? I zanosiło się na kolejny spadek do małomiasteczkowej ligi. Tak Wam zależało na klubie??? Kasa sie zgadzała???Takich z piłki powinno się wydalać raz na zawszeObchodzi. Tak jak wszystkich, którym zależy na klubie i atmosferze wokół klubu. A nie na bandziorach. Ty też właśnie wydaliłeś. Kupę g...na. Z siebie. |
|
Człeniu. Zauważyłeś że przed Goncalo Motor wiele lat poniewierał się po małych miasteczkach i wsiach??? I zanosiło się na kolejny spadek do małomiasteczkowej ligi. Tak Wam zależało na klubie??? Kasa sie zgadzała???Kibolu bejsbolu o bardzo małym rozumku! A ogarniasz, że za czasów trenerów Waligóry czy Ćmikiewicza Motor grał w krajowej elicie, w najwyższej klasie rozgrywek - w sumie 9 sezonów? I nikt nie pytał o kasę, nikomu nie był potrzebny trener - prymitywny bandzior i jego bejsbolska świta, dla której bandzior i cham pospolity jest idolem??? |
|
Witam, nazywam się Claudia Klein, jestem dyrektorem finansowym, udzielam pożyczek i innych usług finansowych oraz reprezentuję Spotcap Global Financial Services.
Spotcap Global Financial Services to kompleksowa i godna zaufania firma pożyczkowa, która oferuje wszelkiego rodzaju usługi pożyczkowe, takie jak; Pożyczka osobista, pożyczka biznesowa, pożyczka hipoteczna i wiele innych. Jeśli pilnie potrzebujesz usług pożyczkowych, radzę skontaktować się z moją firmą za pośrednictwem | spotcapglobalservices@gmail.com | lub wyślij SMS-a na WhatsApp za pośrednictwem: +31642117819 | i uzyskaj pożyczkę na swoim koncie w ciągu 24 godzin, ponieważ zapewniamy doskonałe usługi pożyczkowe na całym świecie.
Oferujemy pożyczki długoterminowe i krótkoterminowe, pożyczki zabezpieczone i niezabezpieczone, a także możesz pożyczyć do 15 milionów euro z oprocentowaniem 3% rocznie z okresem spłaty od 1 do 30 lat. Moja firma pomoże Ci osiągnąć różnorodne cele dzięki szerokiej gamie produktów pożyczkowych.
|
|
Człeniu na "wysokim" poziomie. Podobają mi się Twoje wyzwiska - to sporo świadczy o Tobie. A co do Waligóry itp itd to jest dość ciekawa teoria że nikomu nie był potrzebny trener. Ciekawe jest też że nikt nie pytał o kasę, rozumiem że ci co awansowali w 80 roku grali za darmoszkę. Myślisz że wtedy Kalinowski, Chaberek, Lorenc, Pop, Mącik, Dębiński, Wiater, Leszczyński i inni grali za darmo????? Szkoda mi Ciebie człeniuCzłeniu. Zauważyłeś że przed Goncalo Motor wiele lat poniewierał się po małych miasteczkach i wsiach??? I zanosiło się na kolejny spadek do małomiasteczkowej ligi. Tak Wam zależało na klubie??? Kasa sie zgadzała???Kibolu bejsbolu o bardzo małym rozumku! A ogarniasz, że za czasów trenerów Waligóry czy Ćmikiewicza Motor grał w krajowej elicie, w najwyższej klasie rozgrywek - w sumie 9 sezonów? I nikt nie pytał o kasę, nikomu nie był potrzebny trener - prymitywny bandzior i jego bejsbolska świta, dla której bandzior i cham pospolity jest idolem??? |
|
Szkoda mi Ciebie człeniuA mnie "inteligentnych inaczej" kiboli bejsboli nigdy nie szkoda. Ćwierćyntelygentów z deficytem umiejętności czytania ze zrozumieniem - tym bardziej. Kto miał ich nauczyć - stadionowy motłoch i ich idol bandzior? Lubią, jak im się pluje w oczy? Ich sprawa. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|