Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Motor przegrał z PiSem Łęczna. Nawet na sektorze Łęcznej jakieś hasła polityczne przeciwko opozycji
Odpowiedz
Ale mają bóldup kibole Motóra, wyznawcy boskiego kultu obrzympały i bandziora Kon Galo Fajo!
Odpowiedz
Motor Lublin przegrał z Górnikiem Łęczna, a co do pana Feio to gość nie ma nawet trochę pokory, tak zero pokory i to zgubi i kibiców i ta drużynę, nie chcę źle życzyć Motorowi, ale Górnik pokazał jak pokonać ten zespół i dni pana Feio już są policzone,
Odpowiedz
Mecz był naprawdę dobry i Motor miał dużo sytuacji różnice zrobił Gostomski naprawdę świetny bramkarz myślę że z taką grą Motor jeszcze nie raz nas uraduje. Martinez Ty nie mieszaj sportu z polityką a baner kibiców Górnika obnażający potencjał intelektualny tej śmisznej posłanki z warkoczem trafiony w sedno.
Odpowiedz
Olo_555 to może jednak kibice PiSu Łęczna mieszali politykę do sportu a nie ja. Poza tym widziałem w loży jak lubelski PiS cieszył się z bramki
Odpowiedz
Martinez sama zmiana nazwy Górnika to jest polityka
Odpowiedz
Lzpn strzela sobie we własne kolano. 27 września kiedy zarówno Motor Lublin jak i Górnik Łęczna grają u siebie z klubami ekstraklasy w pucharze Polski wyznacza rozgrywki III rundy pucharu Polski na szczeblu wojewódzkim. Oznacza to, że piłkarze niższych klas do IV ligi włącznie oraz ich kibice nie będą mogli zobaczyć ani Cracovii ani Puszczy Niepołomice oraz obniżą frekwencję na trybunach.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...