Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Fakty przemawiają za tym że Feio ma rację faktycznie komuś zależy żeby w klubie panowała toksyczna atmosfera a przy okazji Motor wywalił z hukiem trenera który z zawodnikami z początku sezonu mającymi problemy z wygraniem meczu potrafił awansować do pierwszej ligi
Odpowiedz
3 4 PORAŻKI I MOŻE BYĆ PO TRENERZE XDD
Odpowiedz
To akurat jest normalne przykładem może być trener Sasal który przejął Motor który miał jedenaście punktów strat do lidera wiosna dogonił lidera dopiero porażką w Radzyniu w ostatnim meczu zaprzepaścili awans w następnym sezonie po kilku meczach został odwołany Z Feio ? Raczej bym się zdziwił gdyby poleciał po kilku porażkach przecież Motor ma przegrywać
Odpowiedz
Kongalo Fajo w łepetynie się poprzewracało. Każdy może mieć ambicje, wizje rozwoju - ale nikt nie jest półbogiem, prezesem, menagerem, zarządcą, właścicielem, kierownikiem w jednym!!! Zwłaszcza ktoś z bandyckimi nawykami, znanymi już wcześniej! Uzdrowiciel się znalazł. Trener jest od trenowania, a piłkarski świat szeroki. Nie pasi tutaj - mówię dziękuję i idę gdzie indziej
Odpowiedz
@jasin gdy widzę te twoje wypociny, to mi się robi niedobrze. Popatrz się burku, gdzie był Motor za czasów Szpyrki, a gdzie jest teraz. Byłeś może choć raz na meczu? Już to widzę, więc łaskawie stul pysk i przestań ujadać, bo to nie twoja sprawa. Psy (takiej jak ty) szczekają, karawana jedzie dalej.
Odpowiedz
Sasalowi zabrakło bo "niespodziewanie" przegrali mecz o awans. Wcześniej przegrali baraż z Olimpią Elbląg. Saganowski przegrał finał barażu mając na prawdę mocną pakę, lepszą niż miał Feio w II lidze i to sporo. Bo kluczowi zawodnicy już wiedzieli, że odchodzą w trakcie meczu, a rozgrywający był już ugadany na kontrakt z przeciwnikiem w finale baraży. Zawsze coś, zawsze "pech". Zawsze się wszyscy starali ale czegoś zabrakło. A tymczasem kasa z miasta milionami szła przez Motor do MOSiR. W szafach pełno trupów, niepłacone ZUSy, umowy sponsorskie ze stratą dla klubu. Od lat się mówiło, że w tym klubie nic się dobrego nie stanie bo za dużo ludzi z niego żyje. Nawet dziennikarze na konferencjach ne zadawali oczywistych, niewygodnych pytań. Nie uważam, że Feio wszystko robi dobrze. Jest zbyt arogancki i musi się nauczyć skuteczności nie przez konflikt. Ale oczywistym jest dla mnie to, że rozbił tu układ i jest dla pewnej grupy osób niewygodny. Nagonka na Motor i Feio jest nienaturalna ale każdemu, komu dobro kluby leży na sercu powinno zależeć na tym, żeby był Feio i żeby był Jakubas. Im dłużej w klubie nie będzie układów tym większa szansa, ze jak Feio zabraknie to nie wrócą. I oby to był koniec betonowego klubu zaściankowych cwaniaczków. Zasługujemy na takie emocje, taki klimat jaki był w piątek na stałe.
Odpowiedz
Psy (takiej jak ty) szczekają, karawana jedzie dalej
zaskamlał zapchlony kundel z zaszczanego podwórka zabitej dechami wiochy Lublyn. Mieli to zaorać i gumowce posadzić, ale same lewe mieli.
Odpowiedz
Pochwal się jasin, skąd pochodzisz. Ja się Lublina nie wstydzę. I mi na sercu leży dobro lubelskiego sportu. W odróżnienia od ciebie zakompleksiony mały człowieczku z prowincji @merritt dobrze powiedziane. Ciekawe ile jeszcze osir-owych trupów w szafie wygrzebią. Parę osób cała sytuacja mocno zabolała, że z każdą najmniejszą bzdurą (szczególnie ta afera "bączkowa" mnie rozbawiła) lecieli od razu do Stanowskiego i pewnie nadal będą kontynuować swoje działania ;)
Odpowiedz
Ja się Lublina nie wstydzę
Ze swojego zadupia do wiochy Lublyn to Ty tydzień wołami jechałeś, żeby Zbawcę Motóra Kon Galo Fajo po nogach całować,  kibolu bejsbolu
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...