Tylko świnie chodzą na mecze Górnika na Arenie w Lublinie !!!
|
|
W wolnym swiecie kazdy moze robic to na co ma ochote, oczywiscie z poszanowaniem prawa, jak nie chcesz chodzic na mecze to nie chodz. Za rok Motorek przejmie Gornika i tak to sie skonczy, stadion w Lecznej sie zaora i postawi sie bloki lub supermarket, albo to i to:) Jak myslisz dlaczego stadion w Lecznej nie byl modernizowany, bo jest do zaorania.
|
|
Leczna to chamy i buraki. Zaora sie stadion i posadzi rzepe
|
|
Swin to sobie w rodzinie poszukaj januszu z miodem w uszach :))
|
|
LUDZIE !!! Bojkotujcie mecze Górnika w Lublinie!!! Działacze Górnika Łęczna traktują nas jak debili. We wtorek ogłosili że bilety na poniedziałkowy mecz z Lechią są sprzedawane w salonikach Kolportera i w kasach Stadionu Arena. Do dzisiaj ani w Saloniku przy Tysiąclecia nic nie wiedzą i nie sprzedają, a kasy stadionowe są zamknięte i ani ogłoszenia ani informacji. Nie będę chodził na mecze skoro ktoś ze mnie robi debila!!!
|
|
Tylko we wtorek nie chwal sie ,że byłeś na meczu bo to jest obciach
|
|
obciach to jest chodzic w białej czapeczce i głosowac na pis.
|
|
czy można przyjśc na mecz w kominiarce bo jak mnie jakiś znajomy zobaczy to to bedzie wstyd
|
|
W chwili gdy zagrają na Arenie, to już nie będzie "Górnik Łęczna", tylko "Kopanka Żuk Arena Lublin", bo z Łęczną już nie będą mieli nic wspólnego.
|
|
nosze dres i fajnie jest, pozdro dla ekipy spod zabki.
|
|
A ja na mecze bee chodził do Łecznej też jeździłem, liczy się piłka i to,ze kocham Górnik Łeczna
|
|
Eee no w koncu w Lublinie prawdziwe mecze, będę na bank z rodziną
|
|
Tylko ANTY kibicie Motoru namawiają do bojkotu, prawdziwi kibice pokażą ,ze wsoierają piłkarzy, bez propozycji Areny6 Lublin, górnik nie mógłby grć w Ekstraklasie i tyle w temacie
|
|
"łączy nas PIłka" - piekne hasło i tylko to jest najważniejsze, czy to ważne gdzie grają, ja kibicuję zasze łęcznianom, górniczkom i zawsze bedę
|
|
Wazne że Lublin pomógł Górnikowi, mogli się wypiąć a jeśteśmy z lubelszczyzny przecież, Lublin również kibicujem Górnikowi i całe województwo
|
|
Górnik tylko w Łęcznej
|
|
Łamać łamistrajkòw ktòrzy łamią bojkot.Lać ich przed meczem i po meczu.Gòrnik tylko w Łecznej.
|
|
Górnik w Łęcznej to już historia ,czy to aż tak trudno zrozumieć ?!
|
|
Górnik- Lechia , będzie pełny stadion
|
|
***s://***youtube.com/watch?v=meknca8riiq
zycze wam prawdziwych kochajacych klub kibicow
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|