Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Konflikt w Motorze. Kibice kontra piłkarze

Utworzony przez Normalny54, 14 listopada 2021 r. o 07:56 Powrót do artykułu
Nie dość, że nie umieją grać, to jeszcze panienki się obraziły, pogonić ich sękatym kijem, nawet nie oglądałem już tego meczu, mam dość dziadostwa i szkoda moich nerwów.
Odpowiedz
ROBIENIE GÓWNOBURZY Z TEGO, ŻE PIŁKARZYKI NIE PODESZŁY DO KIBICÓW PO MECZU. JUŻ NIE MACIE O CZYM PISAĆ?
Odpowiedz
Nie dość, że nie umieją grać, to jeszcze panienki się obraziły, pogonić ich sękatym kijem, nawet nie oglądałem już tego meczu, mam dość dziadostwa i szkoda moich nerwów.
 Hahaha dobre , kibic na dobre i złe ? Gdy wygrają „wygraliśmy" , a gdy przegrają „ oni" przegrali ?
Odpowiedz
Hahaha dobre , kibic na dobre i złe ? Gdy wygrają „wygraliśmy" , a gdy przegrają „ oni" przegrali ?
 Po prostu mam ich dość, na Arenie oglądałem mecze, na Sportize mam subskrypcję, i mam w d... ich, ich grę, trenera, bajki Żewłakowa, bajki Jakubasa, Sagana i 3 mln dotacji, i to że fartem dostali się do II Ligii. Rozgonić dziadostwo! 
Odpowiedz
Mecz ciekawy plus dużo piknik{w z Puław przybyło i fajni było zobaczyć ich miny i ciszę po laniu . Nie napisaliście o Pani Prezes. Jeśli faktycznie rzucała bkuzgami i pokazywała obrażliwe gesty do kibiców Motoru to powinna zakończyć swoją pracę bo taka sytuacja jest nie do pomyślenia. Co do płikarzy są durni bo z kibicami nikt jeszcze nie wygrał. Weszli w konflikt przed meczami z Legią i Ruchem to trzeba mieć nierówno pod sufitem. Panie Jakubas do roboty w zimie pogonić zaciąg legijny, podziękować pi) karzom którzy doporowadzają do konlifktu i ogarnąć ten bajzel.
Odpowiedz
Nigdy nie będzie Motoru na poziomie dopóki klub służy jako dojarka do pieniędzy. Miasto daję kasę a jakaś Daniewska doi bo tatuś w radzie miasta. Ona sie zna na sporcie????
Odpowiedz
Przecież w Motorze od lat to zarabiają prezesi piłkarze menadżerowie a klub jest regularnie dojony. I sportowo się kompromituje. Po 2 miesiącach braku 3 pkt czy komprimitacji w Ostródzie kibice mają prawo do żołnierskich słów. Ile lat można być oszukiwanym. A według relacji kibiców prezes klubu miała ich rzekomo pozdrowić palcem. Komentarze na stronie Motoru są blokowane i kasowane
Odpowiedz
Przecież nikt inteligentny nie wierzy w to że dotowany od lat milionami złotych klub nie może osiągać dobrych wyników. Sezon to może nie wyjść 1 czy 2 to samo transfery. Jeśli coś nie wychodzi kilkanaście lat a co chwilę wylatują wagony piłkarzy trenerzy a prezesi nie mają wiedzy to temat śmierdzi na kilometr że chodzi nie o wynik tylko o generowanie kosztów i zarabianie kasy na klubie
Odpowiedz
Kibicom proszę się nie dziwić jadą po całej Polsce za drużyną ,tam na wyjazdach nie było zaangażowania pilkarzy niektorych na 100 procent szczegolnie armi zaciężnej jak Polak czy Kuśnikowski ,jedynie brawa dla Sędzikowskiego? czy fragmenty mlodego Raka ,jezeli trener chce ogrywać pilkarzy z Mazowsza czy regionu Łódzkiego niech pokażą jak grają w rezerwach ,a 90 procent brak wygranej to skład personalny trenera stawianie na młodych pilkarzy z zaciągo ,dlatego częsty brak Moskwika czy Krola czociaż na 60 minut było błędem karygodnym trenera wpusczanie z 3 i 4 ligi mlokosów piłkarzy badrzo słabych dlatego uciekło minimum 8 punktow .
Odpowiedz
Nikt kibiców Motoru nie zmusza siłą do przychodzenia i oglądania meczów, tym bardziej do dopingowania. Czy warto za takie zachowanie się obrażać? Chcą, podziękują, będzie miło, a jak nie, to trudno.
Odpowiedz
Askier - mecz ciekawy, bo wygraliście. A po co obrażasz i prowokujesz przyjezdnych? Pisząc o minach przyjezdnych pomyśl o swojej -jaką miałeś, gdy przez ostatnie tygodnie nie zdobyliście punktów? Myślę, że smutek jest naturalną reakcją w przypadku przegranej.
Odpowiedz
Pożyczka osobista od 5 000 USD i do 20 mln USD bez czeków bankowych Natychmiastowe zatwierdzenie essel finance india esselfinance01@gmail.com Whatsapp +918489810716
Odpowiedz
Daro po primo gdzie macie kibiców?Na trybunach dla przyjezdnych zero człowieka. Po drugie nie histeryzuj i zajmij się swoim klubikiem którego nikt nie interesuje
Odpowiedz
Askier -dobranoc, śnij o motocyklu
Odpowiedz
To jest wyreżyserowana szopka żeby odwrócić kibiców uwagę od fatalnych wyników sportowych drużyny na jesieni. Ma to prawdopodobnie pozwolić przezimować Saganowi na ciepłej posadce w Motorze. A sportowo jak był piach tak i będzie
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...