Czyli pustawe głowy zarządu też się uratowały w opinii publicznej????
|
|
To na pewno najlepsze rozwiązanie teraz alleluja i do przodu
|
|
Czyli dalej w klubie panuje BURDEL , że nawet właściciel spokojnie na wakacje wyjechać nie może bo w międzyczasie klub rozniosą . Panie Jakubas siedź pan lepiej w klubie a nie odpoczywaj inaczej może się okazać , że po powrocie z urlopu nie ma już klubu
|
|
Bardzo dobrze, że przedłużono umowę z G. Feio, szkoda tylko, że kolejny już raz narobiono smrodu wokół klubu. Przez ostatnie miesiące miałem wrażenie, że Motor zaczyna być profesjonalnym klubem piłkarskim z dużymi ambicjami. Teraz wiem, że nie miałem racji. W świat poszła informacja o kolejnej aferze, która przedstawia nasz klub w bardzo nieciekawym świetle. Który z poważnych sponsorów będzie chciał podpisać umowę z takim klubem? Kto będzie chciał być kojarzony z aferami i prowincjonalnym podejściem do drugiego człowieka?
|
|
Życie przerosło kabarety. Jak to zwykle we wsi bywa.
|
|
Koniec ? Żebyście się przypadkiem nie zdziwili Feio Gate się rozkręca Prokuratura postara się o to żeby jednak nastąpiła zmiana na stanowisku trenera i jak związku z zaistniałą sytuacją zachowają sami pilkarze którzy byli murem za trenerem ? Ps czas zmienić pierwszy człon nazwy klubu na PKP czyli Patologiczny Klub Piłkarski Motor Lublin
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|