![]() |
Właściciel piekarni kupił trefną mąkę zatrudnił piekarza bez doświadczenia i postawił przed nim zadanie wypieczenia najlepszego chleba w lidze ale to się nie udaje zamiast dorodnego bochna chleba wychodzi zakalec Ratując sytuację zwalnia piekarza zostawiając mąkę
|
![]() |
Dokładnie
Właściciel piekarni kupił trefną mąkę zatrudnił piekarza bez doświadczenia i postawił przed nim zadanie wypieczenia najlepszego chleba w lidze ale to się nie udaje zamiast dorodnego bochna chleba wychodzi zakalec Ratując sytuację zwalnia piekarza zostawiając mąkęDokładnie to nie trener gra i choćby robił co może to jak są kopacze do d... to nic nie zrobi. Nie ma ambicji i woli walki w tym zespole, kasa idzie a tu sie poćwiczy pokopie i do następnej wypłaty. Przechowalnia podstarzałych nieudaczników. Na tym poziomie to junirzy by lepiej się prezentowali bo chociarz rodzice będą dumni. |
![]() |
Dopiero teraz zobaczyli? Ha ha ha, a może to jakiś numer był odwalony? Zapytam, kto ustalał (ustawiał) "zakupy" zawodników?, było kilku lepszych do wzięcia, dlaczego nikt tego nie pilnował? Nowy dyrektor, A. Onysz....? Zna rynek doskonale, ale zawodnicy trafili po prostu słabi, dlaczego odeszło kilku dobrych, nie zostało na nowy sezon? Ktoś nam powciskał za zgodą dyrektora takich kelnerów? Hm...pytam się! "Wygugoowałbym" lepszy skład. Ja zadaje sobie to pytanie często, dlaczego jest tak że szef nie pilnuje swojego biznesu? Trener od początku był nie taki jaki powinien, tu doświadczenia trzeba, a nie wydawcy książek. Szkoda mi jest mojego rodzimego klubu, z tak pięknym stadionem. Od kilkunastu lat nie możemy wyjść z dołka, ta zbieranina kelnerów co gra teraz u nas to jakieś nieporozumienie! zebrałbym kolegów z kilku lat "wcześniej" i rozniósłbym z kumplami obecny skład "MASTERÓW" którzy teraz zrobili taki zjazd w tabeli MOTO-u Lublin. Tu trzeba walczyć będzie niedługo o IV ligę!!!
|
![]() |
A może powodem dymisji jest ostatnia wypowiedź trenera Szpyrki że w klubie nikt się sumie nie przejmuje porażkami Za dużo powiedział ?
|
![]() |
Byle nie Mamrot. Toż to facet bez twardej ręki na graczy i pomysłu na grę. Wystarczy zapytać kibiców Jagi o zdanie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|