Z takimi napastnikami napastnikami Górnik będzie miał problemy z utrzymaniem ale co tam przecież Nikitović wie lepiej Ps Może ogłosić konkurs dla kibiców z wejciówką na mecz z Motorem jako nagrodą pytanie brzmiałoby W której kolejce napastnicy górnika strzelą następnego gola
|
|
Wtedy, kiedy kibol - nieuk nie mający pojęcia o pisowni i interpunkcji sam wejdzie na boisko. Ale jeśli umiejętności piłkarskie adekwatne do ilości ukończonych klas i korytarzy - czarno to widzę.
|
|
Punkt dzięki Gostomskiego!!! ciekawe kiedy napiszecie że wygrana dzięki napastnikowi!!!
|
|
Punkt dzięki Gostomskiego!!! ciekawe kiedy napiszecie że wygrana dzięki napastnikowi!!!Kto to jest "Gostomskiego"? Napiszą, jak będzie wygrana, proste. |
|
Jasin zryty deklu!!! A wiesz co to jest słownik? to właśnie przez ten słownik popełniłem ten błąd... kolejna sprawa!!! a na boisko z miłą chęcią bym wszedł i właśnie pokazał jak napastnik powinien się zachować i za co dokładnie otrzymuje swoje wynagrodzenie na które składam się między innymi Ja i moi koledzy z kopalni oraz inni wspierający Górnika Łęczna... Wstań na meczu i powi dz to tym co przychodzą że jeden czy drugi zasługuje na miano napastnika w Naszym Klubie!!!
myślę że nie będziesz miał odwagi na taki gest to raz a dwa to pewnie okazałoby się że jesteś jednym z pracowników... i byłby wstyd na mieście.
|
|
Jasin zryty deklu!!!Dunlop, zryty berecie z antenką! Po widz ile klas zaliczyłeś (czy korytarzy), że takie brednie wypisujesz, po których wstyd nie tylko w mieście, ale i na forum. A o moją odwagę się nie martw, starczy na paru takich bejsboli, trzonku od kilofa. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|