Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Z takimi napastnikami napastnikami Górnik będzie miał problemy z utrzymaniem ale co tam przecież Nikitović wie lepiej Ps Może ogłosić konkurs dla kibiców z wejciówką na mecz z Motorem jako nagrodą pytanie brzmiałoby W której kolejce napastnicy górnika strzelą następnego gola
Odpowiedz
Wtedy, kiedy kibol - nieuk nie mający pojęcia o pisowni i interpunkcji sam wejdzie na boisko. Ale jeśli umiejętności piłkarskie adekwatne do ilości ukończonych klas i korytarzy - czarno to widzę.
Odpowiedz
Punkt dzięki Gostomskiego!!! ciekawe kiedy napiszecie że wygrana dzięki napastnikowi!!!
Odpowiedz
Punkt dzięki Gostomskiego!!! ciekawe kiedy napiszecie że wygrana dzięki napastnikowi!!!
Kto to jest "Gostomskiego"? Napiszą, jak będzie wygrana, proste.
Odpowiedz
Jasin zryty deklu!!! A wiesz co to jest słownik? to właśnie przez ten słownik popełniłem ten błąd... kolejna sprawa!!! a na boisko z miłą chęcią bym wszedł i właśnie pokazał jak napastnik powinien się zachować i za co dokładnie otrzymuje swoje wynagrodzenie na które składam się między innymi Ja i moi koledzy z kopalni oraz inni wspierający Górnika Łęczna... Wstań na meczu i powi dz to tym co przychodzą że jeden czy drugi zasługuje na miano napastnika w Naszym Klubie!!! myślę że nie będziesz miał odwagi na taki gest to raz a dwa to pewnie okazałoby się że jesteś jednym z pracowników... i byłby wstyd na mieście.
Odpowiedz
Jasin zryty deklu!!!
Dunlop, zryty berecie z antenką! Po widz ile klas zaliczyłeś (czy korytarzy), że takie brednie wypisujesz, po których wstyd nie tylko w mieście, ale i na forum. A o moją odwagę się nie martw, starczy na paru takich bejsboli, trzonku od kilofa.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...