A więc kolejny eksperyment tym razem portugalski, a więc III liga
|
|
Powodzenia. Dograć do zimy i szukać wzmocnień zimą.
|
|
Trener może być i Portugalczyk tylko niech dyrektor sportowy dokona wartościowych transferów i nie posłucha prezesa że darmowy zawodnik to też dobry zawodnik przekonali się o tym Nikitowić i Onyszko którzy rozłożyli swoje zespoły a trener jak będzie miał solidnych zawodników to i wyniki przyjdą
|
|
A kiedy spalarnia? Był żółwik, a efekty tej zabawy w piłkarzyki to jak na razie tylko nowe kurniki ynwestycyjne.
|
|
A za tydzień: Motór-Piorun Cyców 1:5
|
|
Ładne gadanie i tyle. Szpyrka też miał być ambitnym doświadczonym trenerem. Spadek murowany. I dodatkowa masa Portugalczyków na garnuszku klubu
|
|
Do trzech razy sztuka,czyli trzeci trener,który samodzielnie nigdzie jeszcze nie pracował,kolejny eksperyment.Jakubas o piłce nie ma zielonego pojęcia,zresztą jego żaden Motor nie interesuje,jego interesuje tylko spalarnia,a Motor jest tu tylko przykrywką i pralnią brudnych pieniędzy...
|
|
Hm...Czyli wychodzi na to że Arek. On...o po prostu kłamał. P. Jakubas wyraźnie powiedział że nie było zmniejszenia żadnego budżetu, tylko kasa była otwarta, więc to już śmierdzi na odległość. P. Onyszko kręcił też odnośnie przejrzystej relacji z zawodnikami, o informowaniu trenera z nim, to wszystko śmierdzi. Teraz każdy skupia się na nowym, ale dlaczego to "stare" tak zepsuło obecną sytuację? P. Onys...o już znany jest że rejestrował się w innej gminie aby mieć stołek w partii....wiadomo jakiej. Nie mam zdania co będzie teraz, trzeba po prostu się przyglądać i patrzeć na te nowe zmiany, oby to był, (strzał w dziesiątkę). Bo teraz nasza pozycja w tabeli i wola walki (ost.mecz) jest jak zęza na statku. Mam nadzieję, że nowy Dyrektor naprawdę będzie wiedział co zrobić, (każdy to mówi jak przychodzi, każdy bez wyjątku), ale zna środowisko i życzę jemu aby mu wyszło. Trener...zobaczymy, to jak skok rozwojowy u dziecka, nie miał jeszcze takiej funkcji decyzyjnej i odpowiedzialnej, ale życzę mu dobrze, zobaczymy, czas pokaże.
|
|
No nie wiem o budżecie w Motorze wcześniej wypowiadał się też Saganowski czyli on a teraz Onyszko kłamali wg pana Jakubasa To sie pytam skoro jest tak super DLACZEGO w klubie nie zatrzymano najlepszych zawodników poprzedniego sezonu ? A skoro wszyscy praktycznie odeszli to jednak właściciel klubu mija się z prawdą i z kasą nie jest dobrze tym bardziej że zastój panuje przy powstawaniu akademii piłkarskiej a może się mylę
|
|
W zimowym okienku transferowym potrzebne są potężne wzmocnienia, właściwie na każdej pozycji, inaczej III liga ...
|
|
Witam.
To jak Szaman-Syn Szymona z Szarowoli. Wróciłem by naprawić to wszystko co spiep..... Ale by to naprawić jest jeden warunek!!!!! Potrzebuje tej flagi z napisem "POniatowa" który widziałem w moim wizjerze podczas meczu z Wisłą Puławy bo akurat mi się papier toaletowy kończy w łazience!!!! Wiele pokut będą musieli kibice za bramką wykonać by ich klub wrócił na właściwe tory!!!!! Jeden test już śmierdzący Irek oblał!!!!! Powiedzcie mu że stolicą Portugalii nie jest Watykan!!! Głąb jeden!!!!! I o to przed wami następne zadanie by w kolejnym meczu chociaz strzelić jedną bramkę !!!! Na razie tylko to bo nawet ja pewnych rzeczy nie przeskoczę!!! Z TAKIMI GRAJKAMI TO I NAJWIĘKSZY Z nAJWIĘKSZYCH Szaman -Hetman Rzodkiewka z Żółkiewki nic nie poradzi!!! Ale na początek to i dobre i to!!!!! A więc do meritum: Potrzebny mi jest śmierdzący Irek ze Sławina!!!! Dnia 18.09 poszedł za kare na grzyby!!!!!! Miał nam w pokucie nazbierać grzybów byśmy mogli coś zdziałać aby jego ukochany Motor nie zajmował pierwszego miejsca od końca i aby ze swoimi kumplami z podstawówki mógł z podniesiona głową odwiedzać targ w Wierzbicy pod Chełmem i tam zaopatrywać się w najlepsze dresy jakie są dostępne na tym targu!!!! Także macie czas do Czwartku aby go znaleźć i przynieść go razem z pełnym koszykiem nierobaczliwych podgrzybków i prawdziwków do mej Świątyni w Szarowoli!!!!! Czas Start!!!!!! P.S. Seba tylko nie pisz że mnie utopisz w Zalewie bo już 3 lata straszysz i przez te 3 lata twój ptok wody nie widział!!!! Karyna mi mówiła!!!! Do ty pory węchu nie odzyskała!!!!!!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|