Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Motor Lublin - Chełmianka 1:0 (relacja na żywo)

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 27 października 2018 r. o 17:16 Powrót do artykułu
Kto strzelił bramkę? "My do pana Palucha". Zdzisław Dyrman jestem. Zasadniczo.
Odpowiedz
Coś cicho z hejtem :)
Odpowiedz
Coś cicho z hejtem :)
 Jedna jaskółka nie czyni wiosny ... Nie podniecaj się bo awansu i tak nie będzie ... Jak wygrają z Podhalem, KSZO, Hutnikiem to wtedy pogadamy, Chełmianka jest w dołku, nie wygrała 4 poprzednich meczów więc wygrać z takim przeciwnikiem to był obowiązek. Kilka agrow***i w tym sezonie będzie na bank
Odpowiedz
A wie ktos gdzie szanowny pan Bonin???
Odpowiedz
Kto strzelił bramkę? "My do pana Palucha". Zdzisław Dyrman jestem. Zasadniczo.
 I tu masz rację,bo ten klubik funkcjonuje niczym KS Tęcza.
Odpowiedz
Plan wykonany 3 mecze 7 punktów, ale trzeba wygrać kolejne mecze, a tutaj naprawdę zaczynaja się schody m.in Podhale Nowy Targ, Wolczanka Wolka Pelkinska. Cały czas podtrzymuje, ze ten skład jest za cienki na awans
Odpowiedz
Prezesie trenerze wzmocnienia są niezbędne aby uzyskać awans ALE najważniejszy mecz sezonu to Podhale tego meczu nie wolno przegrać wzmocniona obrona i uwaga na strzelca Mrówka  2.Nowak nadaje się na 60 minut gry szybki jest Pożak może warto aby zmieniał Nowaka przed lub w drugiej połowie .Dzięki tv mogę oglondać Motorek w Poznaniu za 12 zł,pozdrawiam wszystkich kibiców w regionie lubelskim
Odpowiedz
Bonin pauzowal za żółtą kartkę
Odpowiedz
atak pozycyjny motoru lipa, jeden nic nie zrobi w polu karnym przeciwnika, a nik nie zamyka i nie ma komu podac i tak jest co mecz!!!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...