![]() |
Kto strzelił bramkę? "My do pana Palucha". Zdzisław Dyrman jestem. Zasadniczo.
|
![]() |
Coś cicho z hejtem :)
|
![]() |
Coś cicho z hejtem :)Jedna jaskółka nie czyni wiosny ... Nie podniecaj się bo awansu i tak nie będzie ... Jak wygrają z Podhalem, KSZO, Hutnikiem to wtedy pogadamy, Chełmianka jest w dołku, nie wygrała 4 poprzednich meczów więc wygrać z takim przeciwnikiem to był obowiązek. Kilka agrow***i w tym sezonie będzie na bank |
![]() |
A wie ktos gdzie szanowny pan Bonin???
|
![]() |
Kto strzelił bramkę? "My do pana Palucha". Zdzisław Dyrman jestem. Zasadniczo.I tu masz rację,bo ten klubik funkcjonuje niczym KS Tęcza. |
![]() |
Plan wykonany 3 mecze 7 punktów, ale trzeba wygrać kolejne mecze, a tutaj naprawdę zaczynaja się schody m.in Podhale Nowy Targ, Wolczanka Wolka Pelkinska. Cały czas podtrzymuje, ze ten skład jest za cienki na awans
|
![]() |
Prezesie trenerze wzmocnienia są niezbędne aby uzyskać awans ALE najważniejszy mecz sezonu to Podhale tego meczu nie wolno przegrać wzmocniona obrona i uwaga na strzelca Mrówka 2.Nowak nadaje się na 60 minut gry szybki jest Pożak może warto aby zmieniał Nowaka przed lub w drugiej połowie .Dzięki tv mogę oglondać Motorek w Poznaniu za 12 zł,pozdrawiam wszystkich kibiców w regionie lubelskim
|
![]() |
Bonin pauzowal za żółtą kartkę
|
![]() |
atak pozycyjny motoru lipa, jeden nic nie zrobi w polu karnym przeciwnika, a nik nie zamyka i nie ma komu podac i tak jest co mecz!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|