Oj szybko "znafcy" zatęsknią za Saganem i spółką. Chcieliście zmian i zwolnień to teraz macie. Zaścianek i słoma z butów zawsze wyjdzie.
|
|
Do góry jedzi?
A co w bok!
|
|
@FCB
Jak komuś mówisz, że nie chcesz korzystać z usług jakiegoś lekarza bo jest bezwartościowym konowałem, a ten ktoś w zamian zabiera Cię do znachora to owszem, możesz powiedzieć, że wolisz lekarza leszcza niż znachora ale to nie oznacza, że powinieneś skorzystać z usług dobrego lekarza. Mam nadzieję, że to zrozumiesz "znafco" i nie będziesz się mądrzył na tematy, które znasz z artykułów w gazetach.
|
|
Motor - chłopiec do bicia a w poprzednim sezonie bylo tak pięknie. Klasyczny przykład jak w ciągu roku można rozpie..yć drużynę i jeszcze ktoś za takie zarządzanie bierze kasę
|
|
A ja naiwny myślałem że przyszłym sezonie dojdzie do wielkich derbów Motor Lublin Górnik Łęczna a tu proszę ciągnie motorek do 3 ligi I Jakubasowi coś nie wyszło z tą rewolucją Ciekawe czy obecny trener dotrwa do przerwy zimowej bo z takimi wynikami to będą chłopaki mieli problem z utrzymaniem A co do trenera to kibice mieli innych kandydatów a właściciel innego z którego chciałby zrobić drugiego Papszuna
|
|
Nie wiem jak dlugo trzeba bedzie czekac na zwyciestwo Motoru w obecnych rozgrywkach. Pewnie wczesniej zmieni sie trener i dyrektor sportowy. Obecny trener ciagle opowiada swoje sny o zwyciestwach i slicznej grze. Dyrektor sportowy nie umie rozmawiac z ludzmi, wyrzucil dobrego bramkarza. O wzmocnieniach nie mowy.
|
|
Może pożal się Boże piłkarze w ramach pokuty sami we własnym zakresie wymienią trawę na boisku, po co wydawać pieniądze na nieudaczników.
|
|
FCB już tak nie becz za legijnym ulebieńcem. Trenerem był kiepskim za to drużynę miał lepszą. Co do dzisiaj.. Onyszko gdzie są obiecani przez Ciebie piłkarze?
|
|
Panie Jakubas, czy Pan to widzi??? Rewolucje z wymianą składu, trenerzyną bez żadnego doświadczenia i Onyszką bez zielonego pojęcia o tym co robi... To się nie mogło udać. Motor to chłopiec do bicia i główny kandydat do spadku
|
|
Zatrudnienie tego trenera to szaleństwo, gdzie są jakieś realne wzmocnienia z taką grą 3liga puka do drzwi
|
|
Bez przesady, Motor się utrzyma. Rozgoryczenie przedmówców jednak zrozumiałe. Kicha byłaby, gdyby za rok Motor grał w 3 lidze derby w Świdniku, ale ze Świdniczanką, a Avia z Górnikiem Łęczna w 2 lidze. A tak serio to póki co wygląda że to Puławy będą bliżej Play Off niż Motor. No ale to dopiero początek i wszystko się może odwrócić do góry nogami .
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|