I już poza strefą barażową, przegrana z Rzeszowem nie boli, ale remis z Ostródą owszem, cieniasy i tyle.
|
|
CHYBA ZACIĄGOWI WARSZAWSKIEMU CZAS W KOŃCU POWIEDZIEĆ 'ADIOS'. KOLEJNY ZMARNOWANY ROK
|
|
Smutne to ale sporo kasy poszło w ............ Czas na ostateczne decyzje !
|
|
Panom w Warszafki mówimy WYP****AĆ.
|
|
Mecz naprawdę ciężko się oglądało ... Bez polotu, bez pomysłu, bezbarwnie .... Saganowski odejdź tak będzie lepiej dla wszystkich.
|
|
No to mili kibice rozpoczynamy pościg
|
|
Saganowski miej trochę honoru i odejdź,chodź jesteś z Warszawy to może być trudno
|
|
Przykro było patrzeć, tylko nie wiem dlaczego sektor H nie krzyczał "zmiana trenera ", pamiętam jak krzyczeli to Hajdzie a przecież Saganowski to mógby co najwyżej Hajdzie buty czyścić.
|
|
Obrońca przy drugiej bramce to 3 liga w porywach do 4
|
|
Jakubas to klasyczny biznesmen który nie zna się na futbolu ale dał się omotać nieudacznikom z warsiawskiego środowiska.
|
|
Oni sami nie odejdą. Po to przyszli do Motoru żeby wydoić ile się da. I piłkarzom Motoru od kilku lat nie opłaca sie awansować
|
|
Dzień dobry; Jeśli pilnie potrzebujesz pożyczki, Złóż wniosek o pożyczkę w Novelty Finance. Nazywam się Davina Claire, jestem dyrektorem finansowym Novelty Finance. Zwróciłem uwagę, że osoby prywatne i firmy mają duże trudności z uzyskaniem kredytu w bankach lub innych instytucjach finansowych. Moja firma (Novelty Finance) jest tutaj, aby udzielić Ci pożyczki, której potrzebujesz. Możesz skontaktować się z nami przez e-mail: noveltyfinances@gmail.com LUB wyślij wiadomość na WhatsApp pod numerem +447915601531
Niezależnie od tego, czy chcesz poprawić swój styl życia, czy masz nieoczekiwany wydatek, Pożyczka z NOWOŚCI FINANSÓW jest tym, czego potrzebujesz.
NOVELTY FINANCE jest elastyczny: możesz pożyczyć do piętnastu milionów euro (15 000 000,00 euro), z odpowiednimi okresami spłaty do 30 lat. Możesz ubiegać się o pożyczkę zabezpieczoną lub niezabezpieczoną. Oferujemy szeroką gamę pożyczek osobistych, biznesowych, mieszkaniowych i konsolidacyjnych, które można dostosować do zmieniających się potrzeb i okoliczności przy bardzo niskim oprocentowaniu.
Co otrzymujesz, składając wniosek w Novelty Finance:
√ Natychmiastowy dostęp do Twoich środków po zatwierdzeniu.
√ Konkurencyjne stopy procentowe (3% rocznie)
√ Elastyczne warunki spłaty
√ Możliwość szybszej spłaty kredytu
√ Łatwe zatwierdzenie, jeśli potrzebujesz dodatkowych środków
√ Nie będziesz spieszył się ze spłatą pożyczki, będziesz miał czas na rozpoczęcie spłaty pożyczki.
√ Brak ukrytych opłat
Jak złożyć wniosek:
Ubieganie się o pożyczkę jest szybkie i proste!
Firmy lub osoby fizyczne zainteresowane złożeniem wniosku o pożyczkę w Novelty Finance i potrzebują więcej informacji na temat oferty pożyczki, powinny WYSŁAĆ E-MAIL na adres (noveltyfinances@gmail.com) LUB wysłać wiadomość na WhatsApp pod numerem +447915601531, aby uzyskać więcej informacji i informacje ustne. Akceptacja regulaminu i warunków.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|