![]() |
A nie pisałam, że doczekamy się na Arenie Bayernu i królewskich z Madrytu?
|
![]() |
PO PIERWSZE PRIMO NIE WIEM KTO USTALIŁ TAK CHORĄ GODZINĘ MECZU 14.30 W DZIEŃ POWSZEDNI MOŻE TO UKŁON W STRONĘ ELEKTORATU PARTII LEWEJ I NIESPRAWIEDLIWEJ CZYLI BENEFICJENTÓW MENELOWEGO PLUS I PIERDYLIARDA DODATKOWYCH EMERYTUR PO DRUGIE PRIMO BRAWA DLA ZWYCIĘZCÓW ZESPÓŁ POD NOWYM TRENEREM WYRAŹNIE ODŻYŁ SZKODA ŻE TERAZ PRZEZ PÓŁ ROKU PRZERWA OD GRY PO TRZECIE PRIMO MOŻE JEST DOBRY CZAS BY JAKUBAS TROCHĘ WŁOŻYŁ KASY W WZMOCNIENIA DRUŻYNY WTEDY 6 MIEJSCE JAK NAJBARDZIEJ W ZASIĘGU
|
![]() |
wnikliwy Polsat. Nie dziękuj. Mecz poziomem średni ale Król karnego elegancko strzelił. Kibicowsko z jednej strony ciekawie z drugiej strasznie dużo bluzgów tym bardziej że faktycznie dużo dzieciaków przybyło. Szkoda że z Wisły została tylko nazwa bo grajków mają słabych
|
![]() |
PO PIERWSZE PRIMO NIE WIEM KTO USTALIŁ TAK CHORĄ GODZINĘ MECZU 14.30 W DZIEŃ POWSZEDNI MOŻE TO UKŁON W STRONĘ ELEKTORATU PARTII LEWEJ I NIESPRAWIEDLIWEJ CZYLI BENEFICJENTÓW MENELOWEGO PLUS I PIERDYLIARDA DODATKOWYCH EMERYTUR PO DRUGIE PRIMO BRAWA DLA ZWYCIĘZCÓW ZESPÓŁ POD NOWYM TRENEREM WYRAŹNIE ODŻYŁ SZKODA ŻE TERAZ PRZEZ PÓŁ ROKU PRZERWA OD GRY PO TRZECIE PRIMO MOŻE JEST DOBRY CZAS BY JAKUBAS TROCHĘ WŁOŻYŁ KASY W WZMOCNIENIA DRUŻYNY WTEDY 6 MIEJSCE JAK NAJBARDZIEJ W ZASIĘGUJak masz łeb sprany polityką to po co komentujesz wydarzenie sportowe? No i caps lock ci się zaciął trolu polityczny |
![]() |
zostały trzy mecze do Ligi Konferencji! Jazda!
|
![]() |
A nie pisałam, że doczekamy się na Arenie Bayernu i królewskich z Madrytu?ta serio? ktoś to w ogóle czytał? |
![]() |
@Paliwacuch - zapytaj się, ciućmoku, tej nieszczęsnej @Labydnicy
|
![]() |
Co w tym klubie tyle czasu robili Szpyrka, Onyszko i najbardziej Daniewska???? Jeśli tatuś Daniewskiej tak zarządza w Radzie Miasta to Boże chroń Lublin. I ciekawe w jakiej spółce miejskiej ona teraz doi darmowe pieniądze??
|
![]() |
Wolałbym żeby "moturek" przegrał. A dlaczego? Bo Ci stulejarze co zwą się kibicami od siedmiu boleści nie potrafią się przyjąć faktu i przejść do porządku dziennego tylko drą ryja jakby ich ktoś obdzierał ze stulejki
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|